Fenty Beauty - Η νέα συλλογή της Rihanna θα σε κάνει να... λάμπεις σαν διαμάντι!

03.09.2018
Fenty Beauty - Η νέα συλλογή της Rihanna θα σε κάνει να... λάμπεις σαν διαμάντι!
"Shine bright like a diamond" όπως μόνο η Rihanna μπορεί! Πλέον η ίδια σου αποκαλυπτει πώς θα το κάνεις και εσύ με τη νέα της συλλογή Fenty Beauty που αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή.

Οι λάτρεις του μακιγιάζ ανά τον κόσμο έχουν από καιρό κυκλώσει την 7η Σεπτεμβρίου στο ημερολόγιό τους ως την μέρα άφιξης της νέας πολυαναμενόμενης μίνι συλλογής Fenty Beauty by Rihanna αν και τα προιόντα που θα κυκλοφορήσουν ανακοινώθηκαν μόλις χτες.

Διάβασε επίσης: Καλωσορίζουμε τον Σεπτέμβρη με μωβ χρώμα στο manicure μας

Και είναι και τα δύο σαν φτιαγμένα από... διαμάντια! Και κάτι μας λέει πως αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. Όπως μάλιστα αποκάλυψαν με μία φωτογραφία, η Rihanna έχει δημιουργήσει και τεστάρει εδώ και πολύ καιρό τα δύο νέα προιόντα αφού μάλλον τα φόρεσε στο περσινό καρναβάλι των Barbados (δες πρώτη φωτογραφία)!

Το πρώτο προιόν είναι ένα lip gloss Gloss Bomb σε απόχρωση Diamond Milk, με ημιδιάφανη, γαλακτερή βάση και λευκό-ασημί glitter.

Το δεύτερο, είναι ίσως το απόλυτο highlighter του χειμώνα, με λαμπερή λευκή απόχρωση και σταθερή υφής πούδρας. Το όνομα αυτού, Diamond Bomb και είναι όσο εντυπωσιακό όσο ακούγεται! Σύμφωνα με το instagram Fenty Beauty προορίζεται για χρήση σε σώμα καθώς και πρόσωπο και είναι μάλλον το προιόν που φοράει η RiRi στη κεντρική φωτογραφία.

Διάβασε επίσης: Αυτή είναι η top τάση στο μακιγιάζ του Φθινοπώρου!

Κι αν αυτά τα βίντεο δεν σε... υπνώτησαν αρκετά, πάρε ένα ακόμα, από την ανακοίνωση του λανσαρίσματος!

Δυστυχώς τα Fenty Beauty δεν είναι, μέχρι στιγμής, διαθέσιμα σε κάποιο ελληνικό κατάστημα, μπορείς όμως να τα αποκτήσεις από το fentybeauty.com.

Διάβασε επίσης: Η απίθανη αιτία πίσω από τους μαύρους κύκλους σου!