Meghan Markle: Χρησιμοποιεί το πιο αναπάντεχο προϊόν αντί για highlighter!

28.01.2019
Meghan Markle: Χρησιμοποιεί το πιο αναπάντεχο προϊόν αντί για highlighter!
Και, φυσικά, δείχνει πιο φυσική και όμορφη από ποτέ!

Μόδα; Ευεξία; Ομορφιά; Όποια κι αν είναι η ερώτηση, σύσσωμος ο γυναικείος πληθυσμός αναζητά την απάντηση από ένα συγκεκριμένο άτομο, πλέον. Τη νέα Δούκισσας του Sussex, Meghan Markle! Όταν λοιπόν μαθαίνουμε ένα από τα μυστικά της δεν μπορούμε παρά να το μοιραστούμε μαζί σου.Όταν, δε, αυτό αφορά ένα διαχρονικό, σούπερ οικονομικό αλλά και πολυχρηστικό προϊόν, τότε η χαρά μας αγγίζει επίπεδα Ελλάδας το 2004!

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - Το σχεδόν σκανδαλιστικό look της Δούκισσας που "ξέφυγε" από τη Βασίλισσα

Πριν σού αποκαλύψω όμως για ποιο προϊόν μιλάω, ας κάνουμε ένα κουίζ! Ποιο είναι το κοινό στοιχείο σε όλα τα beauty looks της Meghan; Είτε επιλέγει ένα σαγηνευτικό smokey, είτε ένα με ροδακινί αποχρώσεις είτε ένα ηλιοκαμμένο nude, ένα πράγμα είναι κοινό: το άψογα τοποθετημένο και πάντα glossy highlighter της που την κάνει να μοιάζει σαν να περπατά μόνιμα παρέα με ένα σύννεφο πρωινής δροσιάς.

Ο make up artist της Daniel Martin αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του το μυστικό της δροσερής γυαλάδας της Meghan και πρόκειται για ένα προϊόν εντελώς αναπάντεχο! "Οι γυαλάδες επιτυγχάνονται σε μεγάλο βαθμό από κάποια κρέμα περιποίησης και όχι ένα προϊόν μακιγιάζ" δήλωσε ο ίδιος. Συγκεκριμένα, στην Meghan χρησιμοποίησε την κρέμα Aquaphor, μία πλούσια ενυδατική αλοιφή που χρησιμοποιείται για την επανόρθωση του σκασμένου δέρματος.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - 6 μυστικά ευεξίας που ακολουθούσε και πριν τη ζωή στο Παλάτι!

Τη συγκεκριμένη δεν μπορούμε να τη βρούμε στην Ελλάδα, έχουμε όμως μία που της μοιάζει εξαιρετικά και είναι ήδη αγαπημένη ανάμεσα στους κύκλους των make up artists για τον ίδιο ακριβως λόγο: τη βαζελίνη!

"Πριν από τα προϊόντα highlighter, οι μακιγιέζ χρησιμοποιούσαμε την ίδια κρέμα- έχε την ίδια υφή με αυτά, ιδίως στις φωτογραφίες- αν την βάλεις στα ζυγωματικά". Για ένα look που ταιριάζει πιο καλά στην καθημερινότητα σου, τοποθέτησε ένα highlighter όπως κάνεις συνήθως και ύστερα ταμπόναρε από πάνω λίγη βαζελίνη για ακόμα πιο ζουμερή όψη στα μάγουλα.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - Έτσι διατηρείται πάντα σε άψογη φόρμα