Το επαγγελματικό προϊόν που δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσεις στο μακιγιάζ σου

07.09.2018
Το επαγγελματικό προϊόν που δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσεις στο μακιγιάζ σου
Όταν ακούμε τον όρο «επαγγελματικό μακιγιάζ» αμέσως το μυαλό μας πάει σε κάτι εξαιρετικά προσεγμένο και… grande, το οποίο έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας με πολύ ιδιαίτερες εμφανίσεις μας.

Το να αφεθούμε στα χέρια ενός επαγγελματία είναι κάτι που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και μας καλεί να ανανεωθούμε, μαθαίνοντας παράλληλα και ορισμένα πολύ χρήσιμα tips που μας βοηθούν να μακιγιάρουμε καλύτερα το πρόσωπό μας ανάλογα με το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του.

Διαβάστε ακόμη: Η make up artist της Julianne Moore πετάει από το νεσεσέρ μας το μαύρο μολύβι ματιών και ιδού ο λόγος

Να που όμως υπάρχει ένα προϊόν αυστηρά επαγγελματικό που όσο κι αν η χρήση του μας φαίνεται δελεαστική θα πρέπει να μείνουμε μακριά του.

Ποιο είναι αυτό; Η πούδρα HD

Από το όνομα και μόνο σε όλες μας δημιουργείται η εντύπωση πως το προϊόν αυτό επιβάλλεται να μπει στο νεσεσέρ μας. Ένας επαγγελματίας, όμως, θα μας απέτρεπε από το να πούμε το «ναι» σε αυτήν την κατηγορία foundation.

Και ο λόγος είναι απλός. Τα συγκεκριμένα καλλυντικά περιέχουν μεγάλη ποσότητα συστατικών που αντανακλούν το φως -αυτή είναι και η ιδιαιτερότητά τους!- με αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή να δημιουργούν την ψευδαίσθηση της ύπαρξης μιας στρώσης πυκνής λευκής πούδρας στο δέρμα μας. Διόλου κομψό και natural, σωστά;

Διαβάστε ακόμη: Audrey Hepburn: Το μυστικό της για να πετυχαίνει πάντα το καθηλωτικό της βλέμμα

Γι’ αυτό και οι HD ενδείκνυνται καθαρά για κινηματογραφική και όχι για καθημερινή χρήση από μη επαγγελματίες.

Αντί των συγκεκριμένων προϊόντων μπορείς να εφοδιάσεις το νεσεσέρ σου με μία καλυπτική nude πούδρα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στα δύσκολα κάθε εποχή του χρόνου.