Θα τoλμήσεις τα foil lips; To metallic στην πιο εκκεντρική εκδοχή του είναι το νέο makeup trend

14.09.2018
Θα τoλμήσεις τα foil lips; To metallic στην πιο εκκεντρική εκδοχή του είναι το νέο makeup trend
Είναι εντυπωσιακά, εκκεντρικά και απόλυτα in style σε σημείο που δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Η σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019 παρουσίασε ήδη τις πρώτες τάσεις της και το ενδιαφέρον των γυναικών που

Διαβάστε ακόμη: Μήπως ήρθε η ώρα να πετάξεις τα καλλυντικά σου; Να πότε λήγει κάθε προϊόν!

Ο ανατρεπτικός Jeremy Scott παρουσίασε τη συγκεκριμένη τάση στο fashion show του, με τα σχόλια να είναι αποθεωτικά και τον makeup artist Kabuki –εμπνευστή των foil lips- ο οποίος δικαιώθηκε για την ιδέα του. Μην σκεφτείς, πάντως, πως πρόκειται για μια απλή εκδοχή των metallic lips.

Εδώ μιλάμε για πραγματική τέχνη μιας και για να επιτευχθεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα απαιτούνται πολλά διαφορετικά σε μέγεθος και χρώμα λεπτά φύλλα αλουμινόχαρτου τα οποία πρέπει να τοποθετηθούν πολύ προσεκτικά στο άνω και το κάτω χείλος.

Το αν η συγκεκριμένη τάση μπορεί να υποστηριχθεί εκτός catwalk ή red carpet χρήζει συζήτησης, ωστόσο οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι τα flashy αυτά χείλη δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τα κοιτάμε με θαυμασμό.

Διαβάστε ακόμη: Το βίντεο των 6 εκατομμυρίων views: Έτσι θα εφαρμόσεις άψογα το liquid lipstick

Αν κι εσύ δηλώνεις fan, δεν έχεις παρά να προμηθευτείς ένα metallic lipstick στα χρώματα που θα φορεθούν την καλοκαιρινή σεζόν του ερχόμενου έτους και… να λάμψεις. Κυριολεκτικά.