Πώς να φορέσεις σωστά την κόκκινη σκιά

23.12.2018
Πώς να φορέσεις σωστά την κόκκινη σκιά
Θες έντονο βλέμμα στο εορταστικό σου μακιγιάζ; Δες ποια παγίδα πρέπει να αποφύγεις αν θέλεις άψογο αποτέλεσμα

Ένα από τα καλύτερα beauty looks που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον πρόσφατα, ήταν αυτό της Margot Robbie στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Mary Queen of Scots". Η ηθοποιός φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα του οίκου Rodarte, συμπληρώνοντας το retro look με το ενυπωσιακό μακιγιάζ και τα ονειρεμένα μαλλιά.

Δες και αυτό: Το μυστικό για υπέροχα, μεγάλα μάτια που δεν θα σου αποκαλύψει κανένας make-up artist

Με τη βοήθεια της makeup artist Pati Dubroff, η ηθοποιός επέλεξε ένα monochromatic look, με κυρίαρχη την κόκκινη απόχρωση, ιδανικό για τις γιορτινές εμφανίσεις μας.

Αυτό το είδες; To απόλυτο tip: Πυκνές βλεφαρίδες σε κάθε εφαρμογή mascara με την προσθήκη ενός υλικού

Δημιουργώντας μία λαμπερή και ελαφριά βάση στην επιδερμίδα της, η makeup artist τόνισε τα μάτια της κάνοντας ένα smokey eye look σε κόκκινες αποχρώσεις. Όπως αποκάλυψε η ίδια, αρχικά άπλωσε μία πιο σκούρα, μελιτζανί- καφέ απόχρωση στο καπάκι των ματιών της για να δημιουργήσει βάθος και στη συνέχεια εφάρμοσε την κόκκινη σκιά. Και αυτό γιατί, «αν απλώσεις την κόκκινη σκιά κατευθείαν σε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα χωρίς κάποια βάση από κάτω, τα μάτια μπορεί να δείχνουν άρρωστα» λέει χαρακτηριστικά. «Αφού εφάρμοσα την καφέ σκιά έκανα πολύ καλό blending ώστε να δημιουργήσω ένα smokey εφέ και στη συνέχεια, άπλωσα την κόκκινη glitter απόχρωση».

Διάβασε επίσης: Metallic eyeliner: Πόσο safe είναι νέα τάση στο μακιγιάζ;