Πώς να εφαρμόσεις το κόκκινο κραγιόν σαν επαγγελματίας

31.08.2019
Πώς να εφαρμόσεις το κόκκινο κραγιόν σαν επαγγελματίας
Είσαι μόλις τρία βήματα μακριά από την τελειότητα!

Το κόκκινο κραγιόν είναι, αναμφίβολα, η παγκοσμίως πιο κολακευτική επιλογή στο μακιγιάζ. Έχει τη δύναμη να κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται σέξι και δυναμική - ακόμα κι αν δεν υπάρχει άλλο στοιχείο μακιγιάζ να το συνοδεύει.

Δες και αυτό: Τα λάθη που κάνεις όταν βάζεις κραγιόν

Είτε φοράς το κόκκινο κραγιόν για να κάνεις μια δήλωση είτε απλά για διασκέδαση, το να βεβαιωθείς ότι τα χείλη σου θα είναι σε άψογη κατάσταση όταν θα το φοράς είναι πολύ σημαντικό. Διάβασε παρακάτω μερικές συμβουλές για το πώς μπορείς να εφαρμόσεις το κόκκινο κραγιόν σαν επαγγελματίας makeup artist, σύμφωνα με την Pat McGrath και την ομάδα της.

Αυτό το είδες; Πώς να εφαρμόσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες για να φαίνονται πιο αληθινές

Βήμα 1ο: Φτιάξε το περίγραμμα
Εφάρμοσε λίγο concealer πάνω στα χείλη με ένα χνουδωτό πινέλο σκιάς (αυτό θα κάνει το κραγιόν σου να φαίνεται πιο φωτεινό) και στη συνέχεια ακολούθησε τη φυσική γραμμή των χειλιών σου με ένα μολύβι για χείλη.

Βήμα 2ο: Γέμισε σταδιακά τα υπόλοιπα χείλη
Πριν πιάσεις το κραγιόν σου, τράβηξε το μολύβι προς το κέντρο του στόματος, αλλά μην το γεμίσεις. Πέρασε τις σκληρές γραμμές με ένα μικρό πινέλο. Αυτή η βάση θα σε βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν μουτζούρες και θα κάνει το κραγιόν να διαρκήσει περισσότερο.

Διάβασε επίσης: Έτσι θα κάνεις το highlighter σου να λάμπει ακόμα περισσότερο

Βήμα 3ο: Εφάρμοσε το κραγιόν
Πέρασε πάνω από τη βάση με το επιθυμητό κόκκινου κραγιόν. "Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάσαι είναι να να περιστρέφεις το κραγιόν (και να το πιέζεις αν είναι υγρό) για τα καλύτερα αποτελέσματα" συμβουλεύει η McGrath.