Πώς να κάνεις το πιο φυσικό contouring

31.05.2019
Πώς να κάνεις το πιο φυσικό contouring
Ένας από τους πιο επιτυχημένους makeup artists μοιράζεται τα tips του

Όταν ο κόσμος του μακιγιάζ ανακάλυψε το contouring - το μυστικό για "γλυπτά" ζυγωματικά, σαγόνι και μύτη - όλοι άρχισαν να μιλούν για αυτό. Ξαφνικά, προσθέσαμε τρία επιπλέον βήματα στη ρουτίνα ομορφιάς μας ενώ γεννήθηκε μια τάση, στην οποία προσθέσαμε ένα πιο σκούρο τόνο μπρόνζερ στις φυσικές καμπύλες του προσώπου μας η οποία μιμούταν μια σκιά και ως εκ τούτου μια καθορισμένη, "κοφτερή" εικόνα.

Δες και αυτό: Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις τη σκιά σου ακόμα πιο σταθερή

Ο Patrick Ta, ο διάσημος celebrity makeup artist για ονόματα όπως η Bella Hadid και η Shay Mitchell, πιστεύει στις μέρες της λεπτότητας στην ομορφιά. Όπως εξηγεί, "Το φυσικό contouring είναι μια τάση αυτή τη στιγμή, γιατί οι άνθρωποι θέλουν να μοιάζουν με τον αληθινό εαυτό τους. Μου αρέσει που οι άνθρωποι αγκαλιάζουν τα χαρακτηριστικά τους και χρησιμοποιούν το μακιγιάζ για να τα ενισχύσουν αντί να τα κρύβουν. Πιστεύω ότι το δέρμα έχει σκοπό να μοιάζει με δέρμα και όσο πιο φυσικό είναι το περίγραμμα, τόσο πιο πιθανό θα είναι το δέρμα μας να μοιάζει φρέσκο ​​και πραγματικό ".

Αυτό το είδες; Πώς να εφαρμόσεις σωστά το υγρό κραγιόν

Παρακάτω, ο Ta μοιράζεται τις πολύτιμες συμβουλές του για φυσικό contouting:

Βήμα 1: Προετοιμασία
Εφάρμοσε ένα primer για τον τύπο του δέρματος σου σε όλο το πρόσωπο. Εάν είσαι λιπαρή, προτίμησε κάτι που καταπολεμά τη λάμψη από τη λιπαρότητα.

Βήμα 2: Κάνε contour στα μάγουλα, το σαγόνι, τη μύτη και το μέτωπο

Ένα από τα μυστικά του Ta είναι να κάνει το περίγραμμα πριν εφαρμόσει το foundation. Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγεις τη δημιουργία σκληρών γραμμών και μπορείς να συνδυάσεις το foundation με τη σκιά του περιγράμματος φυσικά.

Η Ta προτείνει να χρησιμοποιήσεις ένα foundation σε πιο σκούρα απόχρωση και όχι μπρονζερ, για να διαμορφώσεις τις περιοχές που θέλεις να σμιλευτούν. "Όταν χρησιμοποιείς υγρό ή κρέμα, το περίγραμμα θα συνδυάζεται τέλεια". Εφάρμοσε το πιο σκούρο foundation στα ζυγωματικά, γύρω από το σαγόνι, στη γέφυρα και στην άκρη της μύτης σου και γύρω από το μέτωπό σου και ανάμειξε το με ένα πινέλο ή ένα σφουγγάρι.

Διάβασε επίσης: Πώς να καθαρίσεις το σφουγγαράκι του μακιγιάζ σου

Βήμα 3: Εφάρμοσε το foundation και σέταρε με πούδρα
Εφάρμοσε το foundation και το concealer και ανακάτεψε τα για ακόμη πιο φυσικά περιγράμματα.

Βήμα 4: Δώσε φως
Μια μικρή ποσότητα highlighter στη γέφυρα της μύτης, πάνω από τα ζυγωματικά και στα μήλα των μάγουλων για να ολοκληρώσεις το φυσικό σου look.