Δες την καλοκαιρινή ρουτίνα ομορφιάς της Shanina Shaik (βίντεο)

14.06.2019
Δες την καλοκαιρινή ρουτίνα ομορφιάς της Shanina Shaik (βίντεο)
Πώς το μοντέλο δίνει λάμψη στην επιδερμίδα του

Το μοντέλο Shanina Shaik είναι σχεδόν πάντα σε ένα αεροπλάνο πηγαίνοντας κάπου, όμως πάντοτε βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της. Τα ταξίδια επηρεάζουν το δέρμα της, αλλά μια σταθερή ρουτίνα, ξεκινώντας με ένα απαλό σαπούνι καθαρισμού με φύκια, συμβάλει στη διατήρηση της ηρεμίας της.

Δες και αυτό: Εσύ ξέρεις ποια απόχρωση κόκκινου κραγιόν σου ταιριάζει;

Τους καλοκαιρινούς μήνες, η ενυδάτωση είναι σημείο-κλειδί, εξηγεί η Shaik. Εφαρμόζει μια ελαφριά ενυδατική κρέμα ειδικά για τη σεζόν. Όπως λέει η ίδια: "Μην χρησιμοποιείτε πολύ πλούσιες και κρεμώδεις ενυδατικές μέσα στο καλοκαίρι γιατί θα ιδρώσεις και θα βγάλεις σπυράκια. Τα έλαια τα βρίσκω πολύ καλύτερα για το δέρμα".

Αυτό το είδες; 6 απλά βήματα για το πιο γρήγορο -και άψογο- μακιγιάζ ματιών

Μετά την κρέμα και μάσκα ματιών, η Shaik εφαρμόζει λίγο concealer κάτω από τα μάτια της. Για παραπάνω φωτεινότητα, εφαρμόζει στην εσωτερική γωνία λίγο concealer σε ένα τόνο πιο ανοιχτό. Στη συνέχεια, εφαρμόζει highlighter, κάνει contouring με ένα shimmering bronzer αντί για βαριά, ματ πούδρα.

Διάβασε επίσης: Εσύ ξέρεις τις εναλλακτικές χρήσεις του concealer;

Στη συνέχεια, η Shaik εφαρμόζει λίγη σκιά σε σκούρα απόχρωση για να προσθέσει βάθος στο βλέμμα της, μαζί με μάσκαρα. Για τα χείλη της, η ίδια λέει: "Μου αρέσει να χρησιμοποιώ χρώματα που είναι κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών μου".

Δες το βίντεο: