Color in the Lines! 5 lip liners για να ορίσεις και να τονίσεις το σχήμα των χειλιών σου

Color in the Lines! 5 lip liners για να ορίσεις και να τονίσεις το σχήμα των χειλιών σου
ΠΗΓΗ:@carolinenavarroo
Για πιο ζουμερά και καλοσχηματισμένα χείλη.

Παρόμοια με τα liquid blushes, το 2024 είναι η χρονιά που τα lip liners γίνονται mainstream, αλλά όχι με τον τρόπο που μπορεί να νομίζεις. Ανάμεσα στις εντυπωσιακές καινοτομίες μακιγιάζ που είδαμε τα τελευταία χρόνια από τα foundation μέχρι τα eyeliner, τα lip liners έχουν παραμείνει σταθερά στο προσκήνιο.

Επιτέλους, δίνεται η προσοχή που τους αξίζει, με πολλά beauty brands να επαναπροσδιορίζουν αυτό το απλό μολύβι ως το απόλυτο, must have προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου. Πάμε να το αναλύσουμε λίγο περισσότερο και να σου πούμε τα 5 lip liners που η ομάδα του womenonlygr έχει ξεχωρίσει.

Για πολλές, το lip liner ήταν εδώ και καιρό μέρος της beauty ρουτίνας τους, χωρίς να περιμένουν την τάση, που τα έκανε απαραίτητα για όλες. Για παράδειγμα, τα supermodels των '90s, όπως η Naomi Campbell και η Iman, είναι fan των καφέ lip liner και αυτό γιατί ταιριάζει ονειρικά με την σκουρόχρωμη επιδερμίδα τους. Μια παρόμοια ιστορία μπορεί να ειπωθεί για την κουλτούρα των Μεξικανο-Αμερικανών chola, με το χαρακτηριστικό μαύρο liner, συνδυασμένο με ένα ροζ gloss. Σήμερα, οι χρήσεις των lip liners έχουν επεκταθεί, καθιστώντας τα απαραίτητο βήμα στη ρουτίνα μακιγιάζ των περισσότερων ανθρώπων.

Γιατί να χρησιμοποιήσεις lip liner;

Το lip liner είναι ένα πολύ ευέλικτο προϊόν ομορφιάς. Μπορεί να πάρει τη θέση του κραγιόν (να γεμίσεις τα χείλη σου και να βάλεις ένα lip balm από πάνω), να χρησιμοποιηθεί για να τονίσει το σχήμα ή να «εμφανίσει» την φυσική γραμμή των χειλιών σου. Είναι απλά τέλειο.

Τι είναι το lip liner;

Το lip liner είναι ένα μολύβι που χρησιμοποιείται για να υπογραμμίσεις το περίγραμμα των χειλιών σου, τονίζοντας το σχήμα του και χαρίζοντας περισσότερη διάρκεια στο lip combo σου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να δώσεις όγκο στα χείλη ή ως εργαλείο σκίασης για να κάνουν τα χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο γεμάτα.

{https://www.tiktok.com/@gabrii3lla_/video/7356704207648476459?lang=el-GR&q=how%20to%20lip%20line%20your%20lips&t=1722862414122}

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιεί lip liner;

Μα όλες φυσικά! Αλλά εκτός αυτού, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι χειλιών αν θέλεις να πετύχεις ένα οξύ περίγραμμα στα χείλη. Ένα lip liner είναι επίσης εξαιρετικό αν θέλεις να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο γεμάτα. Τα lip liners είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για κάποια που μπορεί να ωριμάζει και σιγά σιγά ξεκινάει να αχνοφαίνεται το σχήμα και το χρώμα των χειλιών.

Τι να αναζητήσεις σε ένα lip liner;

Απόχρωση: Η απόχρωση του liner που θα χρησιμοποιήσεις εξαρτάται από το χρώμα του προϊόντος χειλιών που θα χρησιμοποιήσεις έπειτα και το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Αν θέλεις να βρεις ένα lip liner απλά για να ενισχύσεις το φυσικό χρώμα των χειλιών σου, χρησιμοποίησε ένα σε ουδέτερο ροζ ή καφέ τόνο που να ταιριάζει ακριβώς με το χρώμα των χειλιών σου. Έπειτα εφάρμοσε στα χείλη σου ένα clear gloss ή lip balm με διακριτικό χρώμα και τα χείλη σου θα είναι πιο ζουμερά από ποτέ (αυτό το lip combo είναι από τα αγαπημένα μου)!

Υφή: Το πώς αισθάνεσαι στα χείλη σου ένα lip liner είναι εξίσου σημαντικό με το χρώμα, αν και η ίδια η υφή είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Πραγματικά μου αρέσει μια λεία φόρμουλα που όμως το αποτέλεσμά του είναι σταθερό. Το μαλακό μολύβι χειλιών με διάρκεια είναι η απόλυτη επιλογή.

Πώς να εφαρμόσεις lip liner:

Προσωπικά μου αρέσει να εφαρμόζω ένα lip balm όταν ξεκινάω το μακιγιάζ μου, ώστε όταν έρθει η ώρα για το lip combo, τα χείλη μου να είναι λεία και ενυδατωμένα. Στη συνέχεια, τοποθετώ λίγο concealer κατά μήκος του περιγράμματος των χειλιών μου, έτσι ώστε όταν σχεδιάσω το lip liner, να μπορώ να έχω μια καθαρή, ομοιόμορφη γραμμή σαν οδηγό.

{https://www.tiktok.com/@oana_maria.popa/video/7301746410012167457?lang=el-GR&q=how%20to%20lip%20line%20your%20lips&t=1722862414122}

Η εφαρμογή είναι πραγματικά απλή, αλλά παίζει σημαντικό ρόλο και το αποτέλεσμα που θες να πετύχεις. Για παράδειγμα, αν θέλεις να δώσεις ένα boost στα χείλη σου τότε θα πρέπει να «ξεφύγεις» ελαφρώς από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σου για να δώσεις την ψευδαίσθηση των πιο μεγάλων χειλιών. Επίσης πρέπει να σου πω ότι δεν υπάρχουν κανόνες σχετικά με το ποια σειρά θα το εφαρμόσεις (πρώτα lip liner ή πρώτα κραγιόν) είναι καθαρά προσωπική προτίμηση.

Τα lip liners που έχουμε ξεχωρίσει αυτή τι στιγμή

Charlotte Tilbury Lip Cheat Lip Liner, Απόχρωση:20
NYX Slim Lip Pencil, Απόχρωση: 31
MAC Cosmetics Lip Liner Pencil, Απόχρωση:19

Fenty Beauty Trace’d Out Pencil Lip Liner, Απόχρωση: 10
Make Up For Ever Artist Color Eye, Lip & Brow Pencil, Απόχρωση:12

Τελευταία τροποποίηση στις 05.08.2024 - 16:00