Το Jelly Donut Blush είναι η πιο γλυκιά τάση στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο

Το Jelly Donut Blush είναι η πιο γλυκιά τάση στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο
ΠΗΓΗ:@sodaonmylips
Δεν χρειάζεται να ζηλεύεις, έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα το Jelly Donut Blush, ήρθε η ώρα να το βάλεις στη ρουτίνα σου! Αυτή η τεχνική είναι το απόλυτο trend στο TikTok και συνδυάζει ρουζ και highlighter για να σου δώσει μια φρέσκια, λαμπερή εμφάνιση που θυμίζει την λαμπερή επιδερμίδα που είχαμε όλες στις διακοπές.

Αυτή η τάση είναι τόσο δημοφιλής γιατί είναι εύκολη, ευέλικτη και ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος. Είτε θέλεις ένα φυσικό καθημερινό look, είτε μια πιο glamorous εμφάνιση, το Jelly Donut Blush σου προσφέρει αυτή τη "ζουμερή" λάμψη χωρίς πολλή προσπάθεια. Η κρεμώδης υφή των προϊόντων βοηθά στην εύκολη εφαρμογή και στη δημιουργία ενός φινιρίσματος που δείχνει φρέσκο και υγιές.

Πώς θα πετύχεις το Jelly Donut Blush;

Ξεκινάς πάντα με την προετοιμασία της επιδερμίδας σου. Ενυδάτωσε καλά το πρόσωπό σου και χρησιμοποίησε ένα ελαφρύ foundation ή concealer, αν θες να καλύψεις τυχόν ατέλειες. Το κλειδί εδώ είναι να δημιουργήσεις μια καλή βάση, ώστε το ρουζ και το highlighter να δείξουν όσο το δυνατόν πιο φυσικά.

Τώρα, το πιο σημαντικό κομμάτι της τεχνικής είναι η σωστή ανάμειξη του highlighter με το ρουζ. Ξεκινάς εφαρμόζοντας το highlighter στα ζυγωματικά σου, δημιουργώντας έναν κύκλο ή οβάλ σχήμα εκεί που φυσικά «χτυπάει» το φως στο πρόσωπό σου. Μετά, προσθέτεις λίγη ποσότητα ρουζ μέσα σε αυτόν τον κύκλο και το απλώνεις μαζί με το highlighter. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου, ένα πινέλο ή σφουγγαράκι για να αναμείξεις τα δύο προϊόντα. Αυτή η τεχνική βοηθά να ενσωματωθεί το ρουζ στο highlighter, δίνοντας μια φυσική λάμψη και έναν λαμπερό τόνο στο δέρμα σου, σαν να βγαίνει η λάμψη από μέσα σου.

Μόλις τελειώσεις την ανάμειξη, μπορείς να σταθεροποιήσεις το look σου με μια διάφανη πούδρα, αν το δέρμα σου τείνει να γυαλίζει. Αυτό θα διατηρήσει το αποτέλεσμα φρέσκο όλη μέρα χωρίς να αλλοιωθεί η λαμπερή εμφάνιση που δημιούργησες.

{https://www.tiktok.com/@madisonlhandleyy/video/7402659853522554117?q=jelly%20donat%20blush&t=1727805839109}

Με το Jelly Donut Blush, η επιδερμίδα σου θα δείχνει λαμπερή, φρέσκια και υγιής, σαν να έχεις μόλις γυρίσει από τις διακοπές. Δοκίμασέ το και θα το λατρέψεις!

{https://www.tiktok.com/@alissajanay1/video/7409055992266116394?q=jelly%20donat%20blush&t=1727805839109}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.10.2024 - 21:13