Πέτυχε εύκολα & απλά το σέξι χτένισμα της Σαρλίζ

23.01.2012
Δεν είναι μυστικό ότι το μαλλάκι της Σαρλίζ Θερόν στις Χρυσές Σφαίρες το ζήλεψες πολύ!

Οι ανάλαφρες μπούκλες και ο κότσος σε συνδυασμό ήταν το μυστικό της επιτυχίας του λουκ της Σαρλίζ που έκαναν όλα τα κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος της! Διάβασε παρακάτω τα πάντα για το πώς θα πετύχεις το μαλλάκι της Σαρλίζ βάσει των τιπ του hairstylist της Ένζο Ανγκιλέρι (Enzo Angileri) για τις δικές σου κοσμικές εμφανίσεις!

Γενικά για το λουκ: είναι ένα ρομαντικό, αέρινο, στιλάτο, θηλυκό, απόλυτα σέξι λουκ που συνδυάζεται τέλεια με μια διαμαντένια κορδέλα Cartier. Εσύ μπορείς να επενδύσεις σε μια κορδέλα-κόσμημα με λεπτομέρειες με στρας και να έχεις εξίσου εντυπωσιακό και γκαλμουράτο αποτέλεσμα! Ο hairstylist εξηγεί: «ήθελα το μαλλί της να είναι απαλό, φυσικό, ανάλαφρο, σαν να το είχε μαζέψει μόνη της σε αυτόν τον κότσο και εκμεταλλεύτηκα το ότι τα μαλλιά της είναι φυσικά σπαστά για να φτιάξω αυτό το μοντέρνο, ανακατεμένο και ασύμμετρο λουκ», είπε ο hairstylist!

Αν έχεις σπαστό ή σγουρό μαλλάκι λοιπόν το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ότι πρέπει για σένα , ενώ πρέπει να δώσεις μεγάλο βάρος στην προετοιμασία.

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να πετύχεις το μαλλάκι της Σαρλίζ:

Βήμα πρώτο: αφού λουστείς με σαμπουάν για μπούκλες , στέγνωσε το μαλλάκι σου και χώρισε το σε μέρη έτσι ώστε να μπορέσεις να τα διαχειριστείς καλύτερα.

Βήμα δεύτερο: άρχισε να «γυρίζεις» το μαλλάκι σου με το σίδερο για τις μπούκλες ανά ενότητες για να δώσεις περισσότερο όγκο και κίνηση στο μαλλάκι σου όχι όμως πολύ αφού δεν πρέπει να ξεχνάς ούτε στιγμή ότι το παν δεν είναι να δημιουργήσεις μπούκλες-δαχτυλίδι απλά να ενισχύσεις την φυσική κλήση της τρίχας σου!

Βήμα τρίτο: «φέρε» τα μαλλάκια σου όλα από την αριστερή πλευρά και χώρισε τα σε 3 μέρη. Πιάσε τα δύο μέρη σε ένα χαλαρό κότσο και σταθεροποίησε τον κότσο με λακ για να μην χαλάσει το αποτέλεσμα. Το τελευταίο μέρος φέρτο, κάτω και γύρω από τον κότσο και σταθεροποίησε τον και άφησε μερικά τουφάκια να πεταχτούν σαν να σου ξέφυγαν καθώς έφτιαχνες τον κότσο!

Βήμα τέταρτο: σταθεροποίησε το! Για να ολοκληρώσεις το λουκ βάλε την κορδέλα στο τέλος κατά το παράδειγμα του hairstylist της Σαρλίζ, στο χτένσιμα που έχεις ήδη φτιάξει και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις και να στρέψεις όλα τα βλέμματα επάνω σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη