Κέρδισε τα πιο σούπερ δώρα από την Apivita

26.01.2012
Υπάρχει άραγε πιο σημαντικό πράγμα για να δείχνουν τα μαλλάκια σου λαμπερά και σέξι από την περιποίηση με το τέλειο σαμπουάν και το πιο σούπερ μαλακτικό;

Το Womenonly σε συνεργασία με την Apivita χαρίζει σε 10 υπερτυχερές από ένα σετ σαμπουάν-μαλακτικού για λάμψη στο φουλ και μαλλάκι που ακτινοβολέι λάμψη!

Πώς θα κερδίσεις το πιο σούπερ σετ περιποίησης μαλλιών; Εύκολα και απλά! Παίξε και κέρδισε 1 από τα 10 μοναδικά σετ περιποίησης μαλλιών με βιολογικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια, με μέλι & βιταμίνες, που σου χαρίζει το womenonly και η Apivita στέλνοντας email στη διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη (στο θέμα του μηνύματος ) “Apivita” και τα στοιχεία σου (όνομα, τηλέφωνο) από σήμερα μέχρι και τις 2 Φεβρουαρίου ή κάνοντας LIKE στη σελίδα του WomenOnly στο Facebook: www.facebook.com/womenonlygr .

Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012. Τα δώρα θα αποσταλούν ταχυδρομικά στις νικήτριες που κατοικούν εκτός Αττικής ενώ όσες νικήτριες διαμένουν στην Αττική θα τα παραλαμβάνουν από τα γραφεία του WomenOnly.

Γενικά για την Apivita: μέσα στα 32 χρόνια πορείας της έχει αποδείξει ότι έχει την τέχνη να δημιουργεί φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα, χάρη στη βαθειά γνώση της για τα μελισσοκομικά προϊόντα, τα βότανα και τις παραδοσιακές τους χρήσεις. Η επιτυχημένη αυτή πορεία δίνει στην Apivita δύναμη για να μας και παρουσιάσει τη νέα γενιά Propoline Hair Care- με τις πιο φυσικές και αποτελεσματικές συνθέσεις!

Τα πάντα για τη νέα γενιά Propoline Hair Care: είναι η λύση για τα σύγχρονα προβλήματα προσφέροντας οργανική προστασία στο τριχωτό και στα μαλλιά. Η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών προτείνει προηγμένα, εξειδικευμένα προϊόντα που προστατεύουν τα μαλλιά, προσθέτουν όγκο, ελαστικότητα και ενυδάτωση και ταυτόχρονα τονώνουν και αναζωογονούν το τριχωτό.

Λίγα λόγια για το Apivita Propoline Shampoo: Η φιλοσοφία ανάπτυξης των σαμπουάν PROPOLINE βασίζεται στον απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό που σέβεται τη φυσιολογία του δέρματος του κεφαλιού και της τρίχας. Η προστασία από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος είναι ένα ακόμη βασικό μέλημα της Apivita και γι’αυτό το σύμπλοκο Bio Cotton Protection System, μια ασπίδα προστασίας για το μαλλιά & το τριχωτό που προστατεύει, ενδυναμώνει και επανορθώνει το περίβλημα της τρίχας από φθορές (εξωτερικές επιθέσεις, χημικές διεργασίες και μηχανικό stress) που οδηγούν σε ψαλίδα και σπάσιμο της τρίχας είναι το βασικό ατού της Apivita που σου χαρίζει λάμψη ενώ παράλληλα προστατεύει την τρίχα σου! Η ευεργετική δράση της πρόπολης είναι απαραίτητη γιατί έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύοντας έτσι το τριχωτό και τα μαλλιά από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα λειτουργεί συνεργιστικά με το φυσικό σύμπλοκο Bio Cotton Protection System, δημιουργώντας ασπίδα προστασίας για την υγεία του τριχωτού.

Τα αιθέρια έλαια για τα μαλλάκια σου μόνο: τα 14 βιολογικά αιθέρια έλαια που περιέχονται στις συνθέσεις ενισχύουν τη δράση των σαμπουάν, αναζωογονούν και τονώνουν τη διάθεση. Το tea tree, το θυμάρι, το λεμόνι και το δενδρολίβανο αντιμετωπίζουν ιδανικά τη λιπαρότητα, το γεράνι ενυδατώνει, το grapefruit, το πορτοκάλι, το λεμόνι και το περγαμόντο χαρίζουν λάμψη, τόνωση και αναζωογόνηση, το χαμομήλι και η λεβάντα είναι καταπραϋντικά ενώ το γιασεμί και η βανίλια βελτιώνουν τη διάθεση. Ακόμη μην ξεχνάς ότι τα σαμπουάν PROPOLINE δεν περιέχουν paraben και προπυλενογλυκόλη, ενώ περιέχουν φυσικά αρώματα από αγνά αιθέρια έλαια.

Λίγα λόγια για το πιο σούπερ μαλακτικό: το μαλακτικό είναι το απαραίτητο εργαλείο για την ολοκληρωμένη περιποίηση των μαλλιών σου! Με υψηλή φυσική σύνθεση από 88-95%, με βιολογικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια, με μέλι & βιταμίνες και με το Bio Cotton Protection System, πρόκειται για μια καινοτομία των εργαστηρίων της Apivita!

Ενυδάτωση & θρέψη σου λέω: με συστατικά όπως λάδι ελιάς, λάδι αμυγδάλου, μέλι, βούτυρο καριτέ, αλόη, βάλσαμο, βοηθάει στην αποκατάσταση των λιπιδίων στην επιφάνεια του περιτριχίου, θωρακίζει την τρίχα και αυξάνει την αντοχή και την ελαστικότητά της, προστατεύοντας από την ψαλίδα και το σπάσιμο.

να ζήσει η αντιοξειδωτική προστασία: προστασία από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος χάρη στο έγχυμα από δενδρολίβανο, που έχει αντικαταστήσει το νερό, τη βιταμίνη Ε, το πράσινο τσάι, το χαμομήλι και το Bio Cotton Protection System, που διατηρεί την ισορροπία της βιοχλωρίδας του τριχωτού έναντι εξωτερικών επιθέσεων.

Εξειδικευμένη δράση: με μια πληθώρα βιολογικών εκχυλισμάτων και αιθερίων ελαίων, αντιμετωπίζουν τα εξειδικευμένα προβλήματα και παράλληλα χτίζουν την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών.

Ολιστική φροντίδα: με αιθέρια έλαια γιασεμί, λεβάντα, περγαμόντο, βανίλια, φασκόμηλο, πορτοκάλι, λεμόνι, grapefruit, που τονώνουν τα μαλλιά και παράλληλα αναζωογονούν τη διάθεση.