4 αποχρώσεις του ξανθού για τα μαλλιά σου

17.05.2016
Αν είσαι ξανθιά ή σκέφτεσαι να το "γυρίσεις" τότε φέτος είναι η κατάλληλη εποχή! Οι πασαρέλες γέμισαν πολλές και εντυπωσιακές αποχρώσεις του ξανθού και εσύ δεν μένει παρά να διαλέξεις την δική σου αγαπημένη!

Φυσικό ξανθό:

Στα σόου του οίκου Versus είδαμε το φυσικό ξανθό να έχει κατακλύσει τις πασαρέλες σε χτενίσματα με χωρίστρα στη μέση και ανάλαφρες μπούκλες.

Xρυσό ξανθό:

Oι χρυσές λάψεις στα μαλλιά είναι μια έντονη τάση φέτος στα χρώματα για τα μαλλιά. Οι ζεστοί τόνοι του χρυσού στα μαλλιά σου θα κάνουν πολλά κεφάλια να γυρίσουν. Η τάση κυριάρχησε στις πασαρέλες της Rebecca Minkoff και όχι μόνο.

Πλατινέ ξανθό:

Στα σόου του οίκου Michael Kors το πλατινέ ξανθό είναι ένα χρώμα που κυριάρχησε στα μοντέλα και μπορεί να είναι ένα χρώμα που δεν ταιριάζει σε όλες όμως είναι από τα πιο εντυπωσιακά για το καλοκαίρι. Bonus: το χρώμα αυτό θα δείξει ακόμη πιο εντυπωσιακά με μαυρισμένη επιδερμίδα!

Ξανθό του βουτύρου:

Το βαθύ χρυσό του βουτύρου γίνεται το απόλυτο χρώμα της σεζόν στα μαλλιά σου και αφήνει μια χρυσή απόχρωση βαθιά και ταυτόχρονα ζωντανή που θα σε ενθουσιάσει. Τέλειο χρώμα βάσης για ανταύγειες αν θέλεις να "ανοίξεις" κι άλλο το χρώμα σου. Το ξανθό του μελιού και του βουτύρου είναι από τις κυρίαρχες αποχρώσεις της σεζόν και όχι άδικα.