Αυτά είναι τα συγκλονιστικά νέα χρώματα στα μαλλιά για την Άνοιξη

16.02.2016
Πολλές και διαφορετικές οι νέες αποχρώσεις στα μαλλιά για την άνοιξη και εσύ δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις. Παρακάτω θα μάθεις ποιες είναι οι κυρίαρχες αποχρώσεις για τη νέα σεζόν για να διαλέξεις! Ε.Α.

Bronde:

Η ηλιοκαμμένη όψη στην επιδερμίδα σε συνδυασμό με την τάση bronde για τα μαλλιά δημιουργούν ένα άκρως εντυπωσιακό λουκ όπως αποδεικνύει η Τζίτζι Χαντίντ.

Μαλλιά-χρυσάφι:

Τα χρώματα στα μαλλιά είναι χωρίς αμφιβολία πολλά για την άνοιξη, ένα όμως από τα χρώματα που ξεχώρισε είναι χωρίς αμφιβολία το χρυσό ξανθό. Η χρυσή απόχρωση είναι πιο έντονη στα μαλλιά από κάθε άλλη σεζόν αφού φέτος θέλεις δεν θέλεις θα μεταμορφωθείς στην δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά. ΟΙ ζεστοί τόνοι του χρυσού στα μαλλιά σου θα κάνουν πολλά κεφάλια να γυρίσουν.

Η τάση κυριάρχησε στις πασαρέλες της Anna Sui.

Αφύσικα χρώματα στα μαλλιά:

Ναι ωραία τα ξανθά και τα καστανά χρώματα, αλλά με τις ροζ αποχρώσεις τι γίνεται; Οι παστέλ αποχρώσεις γενικά είναι μόδα τη νέα σεζόν αφού βλέπουμε και ροζ και μοβ και γαλάζιες αποχρώσεις σε τούφες διάσπαρτες στα μαλλιά ή ακόμη και σε όλα τα μαλλιά.

Τιπ: ροζ και ξανθό μαζί, φέτος κάνουν θραύση!

Απλά... καστανό:

Οι πιο σκούρες αποχρώσεις μπορεί να είναι συνιφασμένες με τις φθινοπρωινές σεζόν όμως τώρα βλέπουμε πως αποτελούν ιδιαίτερες προτάσεις και για την Άνοιξη. Οι φωτεινές φουντουκί αποχρώσεις αλλά και οι αποχρώσεις του καφέ μας κέρδισαν και φέτος στις ανοιξιάτικες πασαρέλες αφού τα χρώματα αυτά κυριάρχησαν στα μοντέλα των πιο διάσημων οίκων. Σε φυσικό "afro" λουκ ή σε ανέμελα μαλλιά που πέφτουν χαλαρά στους ώμους, σε σινιόν ή σε κοτσίδα, το καστανό είναι πάντα μια από τις πιο safe χρωματικές επιλογές της σεζόν.

Το πλούσιο και ζεστό καστανό χρώμα κυριάρχησε και στις ανοιξιάτικες πασαρέλες του οίκου Ralph Lauren.

%PHOTO67%

Οι χάλκινες αποχρώσεις θα συνεχίσουν να μας κλέβουν την καρδιά και τη νέα σεζόν.