6 καλοκαιρινές κοτσίδες που σου αλλάζουν διάθεση

18.07.2016
Kάθε νέα σεζόν οι πλεξούδες παρουσιάζονται στις διάσημες πασαρέλες ανανεωμένες. Φέτος λοιπόν θα λατρέψεις τα κοτσιδάκια σε όλο το κεφάλι και τις αναγεννησιακές κοτσίδες-στέμμα, τις grunge, την αθλητική κοτσίδα, τη χοντρή και… όχι μόνο! Δεν μένει παρά να μάθεις ποιες θα γίνουν οι αγαπημένες σου για φέτος την άνοιξη! Και μην ξεχνάς... "Ένα κορίτσι χωρίς πλεξούδες είναι σαν ένα βουνό χωρίς καταρράκτες." -Roman Payne Ελένη Αναστασάκη

Χοντρές και λεπτές κοτσίδες "μπλέκονται" μεταξύ τους και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Κοτσίδες πίσω στο κεφάλι:

Δεν μας κάνει καμία -μα καμία- εντύπωση που οι κοτσίδες είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις για τη νέα σεζόν αφού την πιο ρομαντική εποχή του χρόνου οι κοτσίδες δεν περνούν απαρατήρητες. Φέτος όμως υπάρχει μια βασική διαφορά. Την αλήθεια να την πούμε μια υποψία την είχαμε από τις περσινές πασαρέλες και φέτος πρόκειται για την απόλυτη τάση που ενισχύεται ακόμη περισσότερο και θέλει τις κοτσίδες να δημιουργούνται στο πίσω μέρος του κεφαλιού και να είναι σφιχτές. Φυσικά και μπορούμε να τις αφήσουμε να “πέσουν” από μια ψηλή αλογοουρά – όπως έγινε στην περίπτωση της Celine- ή μπορεί η κοτσίδα μας να ξεκινάει από χαμηλά με χοντρή πλέξη που είναι και οι περίπτωση που είδαμε στα σόου του Proenza Schouler.

Σε κάθε περίπτωση φέτος οι πλεξούδες πίσω στο κεφάλι είναι η τάση που μπορεί να μας φανεί περίεργη ατην αρχή θα αγαπήσουμε όμως χωρίς αμφιβολία!

Η χοντρή κοτσίδα:

Στον αντίποδα με τα λεπτά και πολλά κοτσιδάκια σε όλο το κεφάλι- ένα τρεντ που μας έχει ήδη κερδίσει εδώ και δυο σεζόν- βρίσκουμε τις πολύ χοντρές κοτσίδες. Ακόμη και στο πίσω μέρος του κεφαλιού πρόκειται για ένα χτένισμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Εδώ η χοντρή κοτσίδα είναι "γυρισμένη" και το αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Η Κένταλ Τζένερ ξέρει πολύ καλά πως η κοτσίδα ψαροκόκαλο στο ένα πλάι είναι από τα πιο σούπερ χτενίσματα της σεζόν!

Αγαπημένη κοτσίδα-ψαροκόκκαλο:

Φυσικά και δεν χωράει αμφιβολία πως πρόκειται για ένα από πλέον αγαπημένο χτενίσματα των γυναικών και σίγουρα όχι χωρίς λόγο. Η κοτσίδα-ψαροκόκκαλο είναι εντυπωσιακή και μπορείς να την φορέσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους -στο ένα πλάι ή μπορείς να την αφήσεις να "πέσει" ανάλαφρα στο πίσω μέρος.

Οι χαλαρές κοτσίδες που μοιάζουν έτοιμες να "πέσουν" αφού δείχνουν τόσο ατημέλητες είναι πάντα μια safe επιλογή που είναι ιδανική για αέρινα καλοκαιρινά λουκ από το πρωί στην παραλία μέχρι και το βράδυ στο ποτό.