7 χτενίσματα της Τζέσικα Άλμπα για κάθε μέρα της εβδομάδας

12.04.2016
Αναρωτιέσαι πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου αυτή την εβδομάδα; Παρακάτω σου προτείνουμε 7 διαφορετικά στιλ για τα μαλλιά για κάθε μια ημέρα της εβδομάδας!

Δευτέρα:

Ο ψηλός κότσος είναι ένα χτένισμα που όχι μόνο μπορείς να δημιουργήσειςκαι στο σπίτι μέσα σε λίγα μόνο λεπτά αλλά και είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Τρίτη:

Στο ένα πλάι! Τα μαλλιά που πέφτουν ανάλαφρα στο ένα πλάι είναι ένα χτένισμα ιδιαίτερο, εντυπωσιακό και πολύ απλό.

Τετάρτη:

Φυσικά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση στο πιο σπαστό τους. Ένα καθημερινό και απλό χτένισμα ειδικά να έχεις φυσικά σπαστά μαλλιά. Αν έχεις ίσια μαλλιά και θέλεις να πετύχεις το λουκ δεν έχεις παρά να τους δώσεις "κίνηση" με τα χέρια σου μετά το στέγνωμα.

Πέμπτη:

Το ψαλίδι για τις μπούκλες κάνει θαύματα και εσύ δεν έχεις παρά να το πάρεις στα χέρια σου και να δημιουργήσεις απαλούς κυματισμούς αν έχεις μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά.

Παρασκευή:

Ημέρα που είναι μια βόλτα θα την πας οπότε μια πολύ ωραία πρόταση για τα μαλλιά σου για την Παρασκευή το βράδυ είναι να τα κάνεις μπούκλες και να τα φέρεις στο ένα πλάι.

Σάββατο:

Το Σάββατο για να αλλάξεις λιγάκι δεν έχεις παρά να ισιώσεις τα μαλλιά σου και να τα φέρεις στο ένα πλάι με έντονη χωρίστρα.

Κυριακή:

Αν δεν προλάβεις να αλλάξεις χτένισμα σου προτείνουμε περίπου το ίδιο με το Σάββατο με μια πιο "ήπια" και όχι τόσο έντονη χωρίστρα στο ένα πλάι.