Τα θαυματουργά μυστικά για να προστατεύσεις το χρώμα σου από τον ήλιο

03.06.2016
Το να περάσεις μια υπέροχη ημέρα στον ήλιο και να ευχαριστηθείς την ημέρα σου είναι ο,τι καλύτερο αλλά αν δεις μια διαφορά το χρώμα σου δεν αποκλείεται να έχεις μόνο τον ήλιο να κατηγορήσεις!

Αν θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να προστατεύσεις τα μαλλιά και κυρίως το χρώμα σου από τον ήλιο, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω πώς θα το πετύχεις!

Γενικά μην ξεχνάς: Οι ανταύγειες είναι ακόμη πιο "ευαίσθητες" από την απλή βαφή αφού το οξυζενέ και ο ήλιος είναι συνδυασμός που δεν είναι και ο καλύτερος για το χρώμα σου. Το αλάτι της θάλασσας και ο ήλιος είναι δυνατόν να "ανοίξουν" τις ανταύγειες σου μέχρι και δυο τόνους, οπότε αν θέλεις να το διατηρήσεις οφείλεις να το προστατεύσεις. Αλλά και αν βάφεις τα μαλλιά σου πρέπει να τα προσέξεις ιδιαίτερα έτσι ώστε το χρώμα να μην ξεθωριάσει εύκολα.

Μην ξεχνάς την ενυδάτωση:

Ο ήλιος δεν είναι ο,τι καλύτερο για την κερατίνη της τρίχας σου και έτσι το να διατηρείς τα μαλλιά σου ενυδατωμένα και απλά είναι κάτι πολύ βασικό που πρέπει να κάνεις όταν βγαίνεις στον ήλιο. Ένα ενυδατικό σπρέι μαλλιών που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα ίσως είναι η λύση για να βγεις εκεί έξω άφοβα!

Μην ξεχνάς το καπέλο σου:

Φυσικά και δεν είναι μυστικό πως ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσεις την τρίχα σου είναι να φορέσεις το καπέλο σου και να μην ανησυχείς για όσο χρονικό διάστημα θα μείνεις έξω στον ήλιο.

Προστασία από τον ήλιο:

To να δεις το χρώμα σου να αλλοιώνεται από τον ήλιο είναι απόλυτα λογικό ειδικά αν έχεις βαμμένα ή μαλλιά με ανταύγειες . Εξάλλου τώρα η υγρασία των μαλλιών σου περνάει δύσκολες ώρες εξαιτίας του ήλιου και της ζέστης αλλά το βασικό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι να βρεις εκείνο το αντηλιακό μαλλιών που είναι ιδανικό για τον δικό σου τύπο μαλλιών.