Βρήκαμε 8 νυφικά χτενίσματα για να διαλέξεις

04.07.2016
Παντρεύεσαι και δεν ξέρεις πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου; παρακάτω θα πάρεις χρήσιμες ιδέες για εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα αλλά και τιπ για την μεγάλη σου μέρα!

Μια απλή κοτσίδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου όταν στολιστεί με λίγα ανθάκια μεταμορφώνεται σε ένα εντυπωσικά χτένισμα!

Αν δεν θέλεις να "στολίσεις" με πολλά πολλά ανθάκια τα μαλλιά σου, θέλεις όμως κάτι το ιδιαίτερο για την μέρα αυτή δεν έχεις παρά να τα φέρεις στο ένα πλάι σε ένα χτένισμα σαν το παρακάτω.

Αν δεν θέλεις να πιάσεις τα μαλλιά σου σε περίτεχνους κότσους τότε μπορείς να τα αφήσεις να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους, ειδικά για ένα bohemian wedding hairdo. Ένα στεφάνι στα μαλλιά είναι το απόλυτο αξεσουάρα για τα μαλλιά σου.

Ο "γυριστός" κότσος είναι μια ακόμη πολύ εντυπωσιακή επιλογή που έχεις!

Ο κότσος με κοτσίδα είναι από τα πιο εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα που μπορείς να αλλάξεις με λίγα ανθάκια ή ένα αξεσουάρ μαλλιών όπως αυτό της φωτογραφίας.

Αν πάλι θέλεις να βάλεις κάτι το ιδιαίτερο στα μαλλιά σου αλλά δεν θέλεις να κάνει "μπαμ" τότε μπορείς να διαλέξεις μια νυφική στέκα που θα κάνει τη διαφορά.

Λουλούδια παντού! Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα δεν έχεις παρά να διαλέξεις μια στέκα για το επάνω μέρος του κεφαλιού και να στολίσεις τα μαλλιά σου σε όλο το μήκος τους!