3 λάθος κινήσεις που καταστρέφουν τα μαλλιά σου το καλοκαίρι

01.07.2018
3 λάθος κινήσεις που καταστρέφουν τα μαλλιά σου το καλοκαίρι
Τώρα το καλοκαίρι δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας που όσο να πεις ξηραίνουν την τρίχα σου, υπάρχουν όμως πράγματα που μπορείς να αποφύγεις και καταστρέφουν την τρίχα σου χωρίς να σου στερούν την θάλασσα και το μπάνιο!

Κυκλοφορείς διαρκώς με topknot!

Φυσικά και πρόκειται από τα πιο βολικά καλοκαιρινά χτενίσματα αλλά αν το εφαρμόζεις καθημερινά, τότε δεν αποκλείεται να δεις την τρίχα σου πιο εύθραυστη από ποτέ. Ειδικά αν είσαι πολύ επιθετική στηντ ρίχα σου καθώς τα πιάνεις δεν αποκλείεται να προκαλέσεις ανεπανόρωθτη ζημιά την τρίχα σου. Γενικά πρόσεξε να είσαι πιο "ευγενική" με τα μαλλιά σου όταν πιάνεις στα χέρια σου το λαστιχάκι και ετοιμάζεσαι να τα πιάσεις.

Το άγριο βούρτσιμα:

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνεις με τα μαλλιά σου δεν είναι άλλο από να τα χτενίζεις άγρια ειδικά όταν είναι ακόμη νωπά. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να οδηγήσει στο σπάσιμο της τρίχας και δεν έχεις παρά να επενδύσεις σε μια χτένα με αραιά δόντια για το χτένισμα.

200 βαθμοί, λιώνει το μαλλί!

Ναι φυσικά και δεν είπε κανείς να αποχωριστείς το αγαπημένο σου ισιωτικό ολόκληρο το καλοκαίρι, απλά το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μην "ψήσεις" πολύ τηντ ρίχα σου που σημαίνει πως ούτε θα ανεβάσεις πολύ την θερμοκρασία αλλά ούτε και θα "ψήσεις" πολύ το μαλλί σου.