4 σαγηνευτικά χρώματα για τα μαλλιά μας το φθινόπωρο

22.08.2016
Δύο είναι τα πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας όταν μιλάμε για τα μαλλιά της νεάς σεζόν: το χρώμα και ο τρόπος με τον οποίο είναι φτιαγμένα. Ίσως το πιο σταθερό τρεντ για τα μαλλιά τη νεά σεζόν είναι αυτό που θέλει τα μαλλι'ανα είναι όσο πιο φυσικά γίνεται, είτε μιλάμε για ξανθό είτε για καστανό.

Τα απαλά καστανά χρώματα, τα πιο "γλυκά" ξανθά αλλά και πολλά άλλα θα μας κερδίσουν για τη νέα σεζόν:

Ξανθό:

Το πιο εντυπωσιακό χρώμα της χρωματικής παλέτας δεν είναι άλλο από το ξανθό που φέτος αλλάζει και γίνεται ακόμη πιο φυσικό. Σχεδόν όλες οι αποχρώσεις του είναι in όμως για τον χειμώνα είδαμε πολλές αποχρώσεις του strawberry blonde μέχρι και το πιο παγωμένο" ξανθό στα χρώματα της άμμου να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Το ξανθό θα το δούμε τόσο στη πιο χρυσή όσο και στην πιο ουδέτερη εκδοχή του παντού τη νέα σεζόν και δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα το σκεφτούμε ακόμη και αν έχουν τελείως διαφορετική απόχρωση τα μαλλιά μας.

Καστανό:

Ακριβώς όπως και το ξανθό, οι καστανές μπορούν να έχουν το χρώμα που τους αρέσει μιας και οι πασαρέλες γέμισαν πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις του απόλυτου φθινοπρωινού χρώματος που δεν είναι άλλο από το πιο "ζεστό" καστανό. Οι αποχρώσεις του σκούρου καστανού που έχουν κάτι από μαύρο αλλά και οι πιο απαλές φουντουκί καστανές αποχρώσεις είναι διαχρονικά μέσα στη μόδα και φέτος όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Μαύρο:

Tα μαλλιά δεν δείχνουν πάντα απαλά και υπέροχα. Κάποιες φορές είναι πιο γκόθικ με τα μαλλιά να έχουν μια χαρακτηριστική βαθιά χωρίστρα στο ένα πλάι σε ένα λουκ που είναι πιο dark, το ζητούμενο εδώ είναι πως στις φετινές πασαρέλες δεν είδαμε όσο μαύρο θα θέλαμε στα μαλλιά αλλά αυτό που είδαμε σίγουρα ήταν φυσικό και εντυπωσιακό.

Ombre:

Φυσικά δεν μας κάνει καμία εντύπωση που και φέτος η τάση που μας κερδίζει δεν είναι άλλη από τα ombre με μια μικρή διαφορά. Τα μαλλιά μας μακραίνουν και φαίνονται οι ρίζες τους αλλά η διαφορά φέτος είναι πως οι ρίζες των μαλλιών με τις άκρες δεν δημιουργούν μια έντονη αντίθεση αλλά μοιάζουν να έχουν μια συνέχεια αφού το χρώμα γίνεται πιο ανοιχτόχρωμη καθώς προχωράμε προς τις άκρες των μαλλιών.

Το καλύτερο ombre που μπορείς άνετα να πετύχεις τη νέα σεζόν είναι χωρίς αμφιβολία το ξανθό balayage με τις ρίζες των μαλλιών σε dirty blonde απόχρωση που θα δημιουργήσει ένα μοναδικό τελικό αποτέλεσμα.