Αυτή είναι η must απόχρωση για τα μαλλιά μας το φθινόπωρο

29.08.2016
Τα μαλλιά μας τη νέα σεζόν δεν είναι μόνο ένα πράγμα: βαρετά. Αν εκτός από τα βασικά χρώματα όπως το μαύρο και το καστανό θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό για τη νέα σεζόν με το χρώμα των μαλλιών σου τότε δεν έχεις παρά να εντυπωσιάσεις με την απόλυταη τάση για φέτος.

Φυσικά δεν μας κάνει καμία εντύπωση που και φέτος η τάση που μας κερδίζει δεν είναι άλλη από τα ombre με μια μικρή διαφορά. Τα μαλλιά μας μακραίνουν και φαίνονται οι ρίζες τους αλλά η διαφορά φέτος είναι πως οι ρίζες των μαλλιών με τις άκρες δεν δημιουργούν μια έντονη αντίθεση αλλά μοιάζουν να έχουν μια συνέχεια αφού το χρώμα γίνεται πιο ανοιχτόχρωμο καθώς προχωράμε προς τις άκρες των μαλλιών. Το σημείο κλειδί είναι πως διάσπαρτες στο κεφάλι βρίσκουμε και ανοιχτόχρωμες τούφες με το χρώμα που έχουμε στις άκρες.

Aν είσαι ξανθιά το καλύτερο ombre που μπορείς άνετα να πετύχεις τη νέα σεζόν είναι χωρίς αμφιβολία το ξανθό balayage με τις ρίζες των μαλλιών σε dirty blonde απόχρωση που θα δημιουργήσει ένα μοναδικό τελικό αποτέλεσμα.

Αν έχεις καστανή βάση μπορείς άνετα να επενδύσεις στις ανοιχτόχρωμες μελί άκρες με τις ανταύγειεςστην ίδια απόχρωση να είναι σε μικρή αναλογία σκορπισμένες αλλά "κρυφές" σε ολόκληρο το κεφάλι σου.

Πάρε ιδέες παρακάτω από τα ombre που αξίζει να σκεφτείς φέτος.

Λίγες τούφες διάσπαρτες στο κεφάλι είναι αρκετές για να "δέσουν" με τα υπόλοιπα μαλλιά αλλά κυρίως με τις ανοιχτόχρωμες άκρες σου!

Στο χρώμα της καραμέλας.

Σε πιο ψυχρή απόχρωση.