Με έμπνευση την Elsa! Φτιάξε μόνη σου την ωραιότερη πλεξίδα για τις καλοκαιρινούς σε εμφανίσεις

19.05.2018
Με έμπνευση την Elsa! Φτιάξε μόνη σου την ωραιότερη πλεξίδα για τις καλοκαιρινούς σε εμφανίσεις
Καλοκαίρι χωρίς ανάλαφρα χτενίσματα γίνεται; Δε γίνεται. Και σου το λέμε με βεβαιότητα αυτό.

Τι πιο κομψό και «φυσικό» από μία messy πλεξίδα η οποία θα δικαιώσει την επιλογή σου από την εμφάνισή σου στην παραλία μέχρι τη βραδινή σου έξοδο για τα δροσιστικά σου κοκτέιλς;

Πρόκειται για ένα hairstyle που πραγματικά σου λύνει τα χέρια, καθώς σου χαρίζει τη θηλυκότητα και την κομψότητα που όλες επιθυμούμε να μας χαρακτηρίζουν.

Ωστόσο, ενώ σε όλες αρέσουν οι μη στυλιζαρισμένες, ανάλαφρες πλεξίδες, οι περισσότερες έχουμε απόφαση πως δεν μπορούμε να τις φτιάξουμε μόνες μας. Τεράστιο λάθος, αφού –όπως αποδεικνύεται- το εν λόγω χτένισμα δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Και μάντεψε:

Σου έχουμε τον τρόπο. Ένα δημοφιλέστατο tutorial στο YouTube μας μαθαίνει βήμα – βήμα να φτιάχνουμε ολομόναχες την «ιδιαίτερη» κοτσίδα που έκανε μόδα η Elsa της ταινίας «Frozen», με όλες εμάς όχι απλά να μπαίνουμε στον πειρασμό να το επιχειρήσουμε, μα να δηλώνουμε βέβαιες πως το καλοκαίρι αυτό θα… του δώσουμε να καταλάβει.

Θα χρειαστείς ελάχιστα λεπτά για να πετύχεις το αποτέλεσμα που ονειρεύεσαι. Και μην ξεχνάς: Αν δεν καταφέρεις από την πρώτη φορά να δημιουργήσεις αυτό που ακριβώς θέλεις, δεν έχεις παρά να προσπαθήσεις ξανά.

Στο μαλλί, εξάλλου, τα πάντα είναι θέμα εξάσκησης…

Πάμε να δοκιμάσουμε κορίτσια;