Οι 4 τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου να μεγαλώσουν γρήγορα

13.06.2019
Οι 4 τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου να μεγαλώσουν γρήγορα
Οι ειδικοί συμβουλεύουν

Αν και οι αλλαγές στα μαλλιά και τα κουρέματα είναι ένας συχνός και εύκολος τρόπος να ανανεώσουμε την εμφάνιση μας, η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές μπορεί να το μετανιώσουμε και να θέλουμε πίσω τα μακριά μας μαλλιά.

Δες και αυτό: Τέλος τα extensions! Μάκρυνε τα μαλλιά σου φυσικά με την πιο θαυματουργή μάσκα

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν για να αποκτήσεις πιο μακριά, υγιή και λαμπερά μαλλιά; Οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν:

1. Για να διατηρήσεις υγιή και όμορφα μαλλιά, πρέπει να ξεκινήσεις από "μέσα" να ακολουθείς μια σωστή, ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε ωμέγα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά.

2. Το συχνό και καθημερινό βούρτσισμα είναι ένας απλός τρόπος για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου υγιή και να μακρύνουν πολύ πιο γρήγορα.

Αυτό το είδες; Τα πιο κολακευτικά χτενίσματα για γυναίκες κάθε ηλικίας

3. Θυμήσου να καθαρίζεις συχνά τις άκρες. Καθάρισε τα μαλλιά σου περίπου κάθε 1 με 2 μήνες και θα δεις ότι αυτό πράγματι θα τα κάνει να μακρύνουν. Η ψαλίδα στις άκρες αποδυναμώνει όλη την τρίχα και την κάνει πιο λεπτή, με αποτέλεσμα να μακραίνουν λάθος τα μαλλιά.

4. Η θερμότητα από το πιστολάκι και το σίδερο ισιώματος επιβαρύνει τη τρίχα. Καλό θα είναι να αποφύγεις τη θερμότητα στα μαλλιά γιατί «καίει» την τρίχα και την κάνει πιο θαμπή. Αν δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς τα εργαλεία θερμότητας μπορείς να επενδύσεις σε προϊόντα κατά της θερμότητας ώστε να προστατεύσεις τη τρίχα σου.

Διάβασε επίσης: 3 λάθη που κάνουν τα μαλλιά σου να λαδώνουν γρηγορότερα