Χρυσές Σφαίρες: Το ίντερνετ διχάστηκε για το φιόγκο στα μαλλιά της Nicole Kidman

08.01.2019
Χρυσές Σφαίρες: Το ίντερνετ διχάστηκε για το φιόγκο στα μαλλιά της Nicole Kidman
Το trend του 2019 που ξεκίνησε η Kate Middleton

Από τότε που η Kate Middleton εμφανίστηκε με ένα φιόγκο στα μαλλιά της τον Νοέμβριο, έχουμε δει αυτό το hairstyle σχεδόν παντού. Ήταν σαν ο κόσμος να θυμήθηκε ξαφνικά ότι μπορεί να κάνει μια αλογοουρά ή έναν κότσο διαφορετικό με ένα απλό μαύρο φιόγκο, και να το κάνει να φαίνεται απόλυτα κομψό. Η τάση φαίνεται ότι δεν εξαφανίστηκε ακόμα: η Nicole Kidman εμφανίστηκε με αυτό ακριβώς το χτένισμα στο κόκκινο χαλί στα φετινά βραβεία Golden Globes.

Δες και αυτό: Το πιο ρομαντικό ponytail είναι υπόθεση τριών λεπτών! Θα το δοκιμάσεις;

Η ηθοποιός φόρεσε ένα μεγάλο μαύρο βελούδινο φιόγκο στα μαλλιά της, τοποθετημένο ακριβώς στην κορυφή μιας κλασικής σινιόν. Συνδυάζοντας τον με ένα μπορντώ sequin φόρεμα, ο φιόγκος ήταν το στοιχείο που πρόσθεσε λίγο γλυκύτητα σε μια κατά τα άλλα edgy εμφάνιση. Μόλις η Kidman εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, οι χρήστες των κοινωνικών μέσων ήταν ξεκάθαρα σε ό,τι αφορούσε το look της ηθοποιού.

Αυτό το είδες; Τα πιο κολακευτικά χτενίσματα για γυναίκες κάθε ηλικίας

#nicolekidman in that gorgeous #plum by #michealkors

A post shared by Ttalkies (@ttalkies) on Jan 7, 2019 at 1:49am PST

Δεν ήταν όλοι fan του look. Παρ'όλο που φαίνεται πως θα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς του 2019, ο κόσμος φαίνεται πως είτε λατρεύει τους φιόγκους, είτε τους μισεί. Σχόλια στα socia media περιλάμβαναν τα "ο φιόγκος της Kidman είναι μια τραγωδία", "Λάτρεψα την εμφάνιση της μέχρι που γύρισε από την άλλη...ποιος την άφησε να βγει από το σπίτι με αυτόν το φιόγκο" και "Δε μπορούσε ο στυλίστας της να βρει κάτι καλύτερο να βάλει στα μαλλιά της;". Από την άλλη, βέβαια, έγιναν και πολλά θετικά σχόλια που επευφημούσαν το γούστο και την κομψότητα της εμφάνισης της.

Διάβασε επίσης: Το εύκολο και εντυπωσιακό χτένισμα που ξεχώρισε στα Emmy και θα λατρέψει κάθε νύφη!