Emma Stone: Το μυστικό πίσω από τα κομψό χτένισμά της στις Χρυσές Σφαίρες

08.01.2019
Emma Stone: Το μυστικό πίσω από τα κομψό χτένισμά της στις Χρυσές Σφαίρες
Φώτα, μαλλί, action! Ή κάτι τετοιο. Η Emma Stone, υποψήφια για το ρόλο της στο «The Favorite», εμφανίστηκε απαστράπτουσα στις Χρυσές Σφαίρες, χαλαρή και ευχάριστη – μέσα στο nude Louis Vuitton διαμαντένιο φόρεμά της. Το Cut μίλησε με την προσωπική κομμώτρια της Emma Stone, Mara Roszak, για το μοναδικό χτένισμα της που κράτησε όλη τη νύχτα χωρίς να φαίνεται υπερβολικό.

«Η διαδικασία είναι διαφορετική κάθε φορά, αλλά είναι πάντα διασκεδαστική. Μερικές φορές η Emma θα μας πει, «θέλω να νιώθω έτσι», αλλά ως επί το πλείστον, πηγαίνουμε απλά με τo ρεύμα» είπε η κομμώτρια της όταν ρωτήθηκε ποια είναι η διαδικασία δημιουργίας μιας εμφάνισης για το κόκκινο χαλί. «Η μακιγιέζ της Εmma, Rachel Goodwin και εγώ έχουμε συνεργαστεί μαζί της για πολύ καιρό και τώρα πια καταλήγουμε ακριβώς πάντα στην ίδια σελίδα. Φυσικά, όλοι δουλεύουμε για να δημιουργήσουμε την εικόνα, αλλά η διαδικασία συνεργασίας είναι πανεύκολη», συμπλήρωσε.

Διάβασε επίσης: Χρυσές Σφαίρες 2019: Οι 10 καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς [photos]

Στην ερώτηση αν ποτέ έχει προσεγγίσει με διαφορετικό τρόπο την εμφάνιση της Emma όταν είναι υποψήφια για ένα βραβείο, σε σχέση με όταν δεν είναι υποψήφια, η κομμώτριά της, απάντησε:

«Δεν μπορώ να πω ότι το κάνω. Οι παρουσιάσεις βραβείων γενικά, είναι διαφορετικές από το «καθημερινό κόκκινο χαλί». Με το «καθημερινό κόκκινο χαλί», εννοώ μια πρεμιέρα ή κάτι τέτοιο. Μια εικόνα από μια απονομή βραβείων κάνει πολύ μεγαλύτερη αίσθηση, έτσι έχω πάντα την επιθυμία να δημιουργήσω κάτι διαχρονικό που θα φανεί νέο. Αυτό που είναι σημαντικό για εμένα, είναι ότι προσεγγίζω κάθε εμφάνιση με μια νέα ευαισθησία, παραμένοντας αρκετά κλασική».

Τέλος, όσον αφορά στα μαλλιά της Emma, τα οποία όπως ειπώθηκε από τους περισσότερους, φαίνονταν πολύ φυσικά και απαλά είπε:

«Η Emma έχει ίσια μαλλιά, ελαφρώς κυματιστά, αλλά έχουν δυνατό κράτημα, γι 'αυτό και χρησιμοποιώ προϊόντα για όγκο. Τα προϊόντα που φτιάχνουν την υφή των μαλλιών σας είναι καλά, ειδικά όταν θέλετε το look σας να διαρκέσει όλη τη νύχτα χωρίς να πέσει».