Η Βella Thorne ξανθαίνει τα μαλλιά της με ένα προϊόν που δεν βάζει ο νους σου [video]

19.03.2019
Η Βella Thorne ξανθαίνει τα μαλλιά της με ένα προϊόν που δεν βάζει ο νους σου [video]
Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε την "τεχνική" που χρησιμοποιεί μέσω social media, βεβαίως βεβαίως!

Ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Bella Thorne θέλησε να ενημερώσει στους φίλους της σχετικά με τον εναλλακτικό τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να ξανθύνει τα μαλλιά της για τις ανάγκες του επόμενου ρόλου της.

Ξέχνα τις βαφές, τα χρωμοσαμπουάν ή τα... χαμομήλια! Η Bella χρησιμοποιεί μπύρα και ιδού τι γράφει χαρακτηριστικά δίπλα από το βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, ενώ παράλληλα διαφημίζει και τα βιβλία της όπου μοιράζεται κι άλλα παρόμοια μυστικά.

"Για όλους που αναρωτιούνται, ναι, είναι μπύρα. 'Ανοίγει' φυσικά τα μαλλιά και λένε ότι τους κάνει και καλό. Στην επόμενη ταινία μου το μαλλί μου πρέπει να είναι μελί και έτσι γλιτώνω μία επίσκεψη στο κομμωτήριο".

Ιδού και το βίντεο και αν σας κάνει κάτι εντύπωση στη μασχάλη της Thorne, ναι. Τρίχες είναι. Η 21χρονη ηθοποιός ανήκει στην ομάδα των νεαρών γυναικών που υποστηρίζουν το πιο φυσικό λουκ γενικώς!

Εκεί θα βρεις επίσης την κόρη της Madonna, Λούρδη, τη Scout Willis, την Paris Jackson, ενίοτε τη Miley Cyrus και πολλές ακόμη.