Θέλεις να μεγαλώσουν γρηγορότερα τα μαλλιά σου; Αυτά είναι τα συστατικά των σαμπουάν που θα πρέπει να αποφύγεις

22.03.2019
Θέλεις να μεγαλώσουν γρηγορότερα τα μαλλιά σου; Αυτά είναι τα συστατικά των σαμπουάν που θα πρέπει να αποφύγεις
H αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες είμαστε φαν των αλλαγών στα μαλλιά και ένα look σαν το πρόσφατο της Julia Robertς μας έκανε να ζηλέψουμε, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα μακριά, πλούσια μαλλια θα απευθύνονται πάντα στην εσωτερική μας Rapunzel. Επιπλέον, τα πολύ μακριά μαλλιά είναι στην μόδα. Ναι καλά διάβασες!

Εάν προσπαθείς να μακρύνεις τα μαλλιά σου, είτε θέλεις να φτάσουν μέχρι την μέση σου είτε απλά ως τους ώμους αφού πήγες και τα έκανες καρέ, τότε θα πρέπει να αποφύγεις ορισμένα συστατικά των σαμπουάν. Όπως:

Τα σαμπούαν που περιέχουν SLS και SLES, parabens, και σιλικόνες, που συχνά αναγράφονται ως «dimethicone» στις ετικέτες. Γιατί; Αυτά είναι που έχουν πιο «σκληρά» συστατικά από άλλα σαμπουάν και μπορούν να δημιουργήσουν ξηρότητα στο τριχωτό της κεφαλής σου, να φράξουν τους θύλακες των τριχών και να εξαλείψουν εντελώς τα όνειρά σου για το μεγάλωμα των μαλλιών σου κάθε φορά που θα τα λούζεις.

Αν λοιπόν θες να δεις τα μαλλιά σου να μεγαλώσουν γρήγορα και ειδικά με υγεία, επίλεξε ένα απαλό, φυσικό σαμπουάν - ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν - και πρόσεξε να μην τα πλένεις καθημερινά καθώς έτσι διώχνεις από το τριχωτό της κεφαλής σου, τα φυσικά έλαια τα οποία χρειάζονται.

Μπορεί να μην δεις διαφορά στο μήκος εν μία νυκτί, αλλά σίγουρα θα παρατηρήσεις διαφορά.

Διάβασε επίσης: Τέλος στη φθορά: Να με τι πρέπει να αντικαταστήσεις την πετσέτα για τα βρεγμένα σου μαλλιά