Sophie Turner: Αυτό είναι το προϊόν που αποκαλεί την "καλύτερη εφεύρεση όλων των εποχών"

11.04.2019
Sophie Turner: Αυτό είναι το προϊόν που αποκαλεί την "καλύτερη εφεύρεση όλων των εποχών"
Η star του Hollywood ορκίζεται σε αυτό το θαυματουργό αντικείμενο

Έγινε γνωστή από το ρόλο της ως Sansa Stark στο Game of Thrones, και η ομορφιά της είναι αναμφίβολα ένα από τα δυνατά της σημεία.

Δες και αυτό: Έτσι θα καταφέρεις να διώξεις τη ψαλίδα χωρίς να κουρευτείς

Ο λόγος για την Sophie Turner, τα μαλλιά της οποίας έχουν περάσει από το φυσικό ξανθό στο καστανό και στη συνέχεια στο μαύρο, και δεδομένης της εντυπωσιακής της εμφάνισης, η ηθοποιός ξέρει να φροντίζει τα μαλλιά της.

"Αυτό που έχω μάθει είναι ότι απαραίτητα δεν είναι μόνο τα προϊόντα για το πρόσωπό", είπε στο Harper's Bazaar της Βρετανίας για το τεύχος Μαΐου. "Οι μαξιλαροθήκες από μετάξι είναι η καλύτερη εφεύρεση όλων των εποχών, γιατί κρατούν το δέρμα και τα μαλλιά απαλά, κοιμάσαι επάνω τους, ξυπνάς και φαίνεσαι τόσο ανανεωμένη".

Αυτό το είδες; Meghan Markle: Η αναπάντεχη στυλιστική επιλογή στην τελευταία της εμφάνιση [photos]

Μετά την κυκλοφορία φημών που ήθελαν τα μαλλιά της Turner κατεστραμμένα από τα συνεχή βαψίματα για τις ανάγκες του ρόλου της στο Game of Thrones, η ηθοποιός υπερασπίστηκε στα social media τους στυλίστες της, λέγοντας ότι η "βαφή μαλλιών Wella που χρησιμοποιούν είναι τόσο απίστευτη και δεν προκαλεί φθορές".

Για τις τελευταίες σκηνές, η ηθοποιός φορούσε περούκα, ενώ έγινε πρέσβειρα της Wella το 2017 και τώρα λέει ότι ορκίζεται στα προϊόντα της συγκεκριμένης μάρκας.

Διάβασε επίσης: Έτσι θα αποκτήσεις τα πιο υπέροχα κυματιστά μαλλιά