Η πιο γρήγορη λύση για να καλύψεις τις γκρίζες τρίχες λίγο πριν την επίσκεψη στο κομμωτήριο

09.07.2019
Η πιο γρήγορη λύση για να καλύψεις τις γκρίζες τρίχες λίγο πριν την επίσκεψη στο κομμωτήριο
Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης

Αν οι γκρίζες και οι λευκές τρίχες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά όχι τόσο πολύ που να χρειάζεται να βάψεις όλο το κεφάλι ή αν θες απλά να κάνεις ένα φρεσκάρισμα και χρειάζεσαι έναν γρήγορο τρόπο για να κάνεις τη ρίζα σου να μην ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μαλλιά σου, υπάρχει ένα προϊόν ομορφιάς που θα μπορούσε να σου λύσει τα χέρια και δεν είναι άλλο από τη μάσκαρα μαλλιών.

Διάβασε επίσης: Τέλεια μαλλιά στα 50+; 6 μυστικά για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη (τουλάχιστον)!

Το όνομα μπορεί να φέρνει στο μυαλό χρώματα neon και μαλλιά με μπόλικο τζελ από τη δεκαετία του '90, αλλά όπως και πολλά άλλα προϊόντα ομορφιάς, η μάσκαρα μαλλιών έχει δώσει μια σύγχρονη αλλαγή στο λουκ και έχει γίνει το must have αντικείμενο.

Ορισμένες φόρμουλες έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα το χρώμα, έτσι ώστε να δίνουν στη ρίζα σoυ το φρεσκάρισμα που χρειάζεσαι ανάμεσα στα ραντεβού με τον κομμωτή σου - είτε αυτό καλύπτει τα γκρίζα και τα λευκά, είτε φωτίζει φυσικά τα πιο σκούρα μαλλιά για να τονίζει τα χαρακτηριστικά σου.

Άλλες μάσκαρες θα σε βοηθήσουν να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου καθώς περιέχουν έλαια τα οποία βοηθούν τα σγουρά ή afro μαλλιά.

Αν κάνεις μια βόλτα στα μεγάλα καταστήματα ομορφιάς θα βρεις μοντέρνες αποχρώσεις, εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις που κυριαρχούν στα κομμωτήρια.