5 τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες με φυσικό τρόπο

27.06.2019
5 τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες με φυσικό τρόπο
Δώσε στα μαλλιά σου νέο look χωρίς να τα ταλαιπωρήσεις

Θες να κάνεις μπούκλες για την επόμενη σου βραδινή έξοδο ή ένα event; Ξέχνα το ψαλίδι, τις ξηρές και ταλαιπωρημένες άκρες και ένα στημένο hair styling.

Δες παρακάτω πώς μπορείς να πετύχεις καλοσχηματισμένες και εντυπωσιακές μπούκλες με μερικούς απλούς και κυρίως φυσικούς τρόπους:

Δες και αυτό: Το πιο ρομαντικό ponytail είναι υπόθεση τριών λεπτών! Θα το δοκιμάσεις;

Updo

Ένας κλασικός τρόπος για να δώσεις σχήμα στα μαλλιά σου, είναι ο κότσος, που αποτελεί την ιδανική λύση για όσες διαθέτουν περισσότερο χρόνο αλλά ακολουθούν πάντα την εύκολη οδό. Επίσης, είναι μια μέθοδος να στυλιζάρεις τα μαλλιά σου αμέσως μετά το λούσιμο, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Στέγνωσε τα 3/4 των μαλλιών σου και πιάσε τα ψηλά σε μία αλογοουρά. Στερέωσέ τα ελαφρώς. Τύλιξε τα υπόλοιπα γύρω από την βάση της αλογοουράς και στερέωσε εν νέου. Όταν τα απελευθερώσεις φρόντισε να τα ψεκάσεις με μια λακ που θα διατηρήσει αναλλοίωτο το look.

Ρόλεϊ
Εφόσον έχεις στεγνώσει τα μαλλιά σου, και ενώ αυτά είναι ακόμα ζεστά, τύλιξε κάθε τούφα ξεχωριστά σε ένα ρόλεϊ προκειμένου να δώσεις το επιθυμητό σχήμα. Να έχεις υπόψη σου ότι στο εμπόριο κυκλοφορούν θερμαινόμενα ρόλεϊ που έχουν τη δυνατότητα να τιθασεύουν κάθε είδος μαλλιών, υποσχόμενα μεγαλύτερη διάρκεια.

Αυτό το είδες; Το νέο κούρεμα της Hilary Duff θα σε πείσει να ανανεώσεις το look σου

Κοκκαλάκια

Αν δεν διαθέτεις ρόλεϊ και η εφαρμογή τους σε μπερδεύει, χρησιμοποίησε κλιπς. Στέγνωσε τα μαλλιά σου και διαμόρφωσέ τα. Έπειτα, πάρε κάθε τούφα ξεχωριστά, τύλιξέ την ελαφρώς γύρω από το δάχτυλό σου και στερέωσέ την με ένα κλιπ. Ύστερα από λίγη ώρα αφαίρεσε τα κλιπς και θα έχεις το ιδανικό beach look.

Beach Waves
Αν στόχος σου είναι να αποκτήσεις ένα ανέμελο look σαν να βγήκες μόλις από την παραλία, εμπιστεύσου ένα αλατόνερο που μπορείς να βρεις στην αγορά, που προσφέρει το ίδιο αποτέλεσμα ακόμα και αν ακόμα δεν έχεις ακουμπήσει το πόδι σου στην αμμουδιά.

Εργαλεία styling
Επέλεξε ψαλίδια ή πρέσες με κεραμικές επιφάνειες, που δεν ξηραίνουν την τρίχα. Μην ξεχάσεις πριν την διαδικασία να εφαρμόσεις ένα προϊόν κατά της θερμότητας που θα θωρακίσει την τρίχα και θα την προστατέψει από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Διάβασε επίσης: Θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου και δε ξέρεις τι να κάνεις; Αυτή είναι η πιο δημοφιλής επιλογή