Τα trends μαλλιών που θα κυριαρχήσουν το 2020

15.01.2020
Τα trends μαλλιών που θα κυριαρχήσουν το 2020
Από 60s όγκο μέχρι μεγάλα αξεσουάρ

Ο τρόπος με τον οποίο φτιάχνεις τα μαλλιά σου σε μια δεδομένη ημέρα εξαρτάται από μερικούς διαφορετικούς παράγοντες: την περίσταση, πόσες μέρες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που λούστηκες αλλά και από τον καιρό. Ωστόσο, είναι πάντα ωραίο να έχουμε μια νέα εναλλαγή στο στυλ των μαλλιών μας, ειδικά τις μέρες που δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα του τι να κάνουμε με τα μαλλιά μας.

Δες και αυτό: Τα καλύτερα tricks των κομμωτών για τέλεια μαλλιά

Ευτυχώς, ο νέος χρόνος φέρνει μαζί του μια ολόκληρη πινακοθήκη έμπνευσης και παρακάτω θα βρεις τις πέντε τάσεις που προβλέπεται να κυριαρχήσουν στο styling μαλλιών, για να διαλέξεις αυτήν που ταιριάζει περισσότερο σε εσένα.

Τα μαλλιά του...κρεβατιού

@latimes @patidubroff @brycescarlett 💄

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on Nov 25, 2019 at 10:00am PST

Σύμφωνα με τον κομμωτή Alex Brown, το συγκεκριμένο look θα πρέπει να φαίνεται σχεδόν ακατέργαστο. "Θα πρέπει να είναι σκόπιμα άθικτο", εξηγεί.

Τεράστια λαστιχάκια

Η στυλίστρια διασημοτήτων Justine Marjan πιστεύει ότι τα μεγάλα λαστιχάκια, επίσης γνωστά ως scrunchies θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερη τάση στο νέο έτος. "Νομίζω ότι θα δούμε περισσότερες υφασμάτινες υφές", προβλέπει.

Αυτό το είδες; Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών που έχει γίνει νούμερο ένα τάση

Η νέα γαλλική πλεξούδα

I be twistin 🌪 #justinemarjanhair

A post shared by justine marjan (@justinemarjan) on Dec 12, 2019 at 11:45am PST

Η Marjan προβλέπει επίσης ότι το updo που θα δούμε να απογειώνεται το 2020 είναι μια διαφορετική κλασική γαλλική πλεξούδα. "Θα χρειαστείς σπρέι και καρφίτσες για να την κρατήσετε στη θέση της. Στη συνέχεια, τράβηξε μερικές τούφες έξω για να πλαισιώσεις το πρόσωπο και να δώσεις στο συνολικό look ένα αβίαστο φινίρισμα".

Vintage κοσμήματα

Ο στιλίστας Travis Speck λέει ότι θα δούμε την τάση να συνεχίζεται ακόμη και μετά την εορταστική περίοδο.

Διάβασε επίσης: Πώς να ελέγξεις την υγεία των μαλλιών σου σε 10 δευτερόλεπτα

60's όγκος