Meghan Markle: Το νέο χρώμα των μαλλιών της είναι το απόλυτο φθινοπωρινό trend

10.10.2020
Meghan Markle: Το νέο χρώμα των μαλλιών της είναι το απόλυτο φθινοπωρινό trend
Ήμασταν συνηθισμένες να βλέπουμε τη δούκισσα του Sussex με τα σκούρα κυματιστά της μαλλιά όταν εκτελούσε τα βασιλικά της καθήκοντα αλλά από τότε που μετακόμισε στην Καλιφόρνια, άλλαξαν λίγο τα πράγματα.

Τότε υπήρχε η συντηρητική αλογοουρά, που είναι αυτό το είδος λουκ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη Jennifer Lopez, αλλά όχι στη Meghan.

Πριν από λίγες μέρες δοκίμασε ένα νέο στιλ με slick-back (μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω).

Κι ενώ η Meghan και ο Harry μπορεί να έχουν κάνει ένα βήμα πίσω από τα δημόσια βλέμματα, η Meghan εξακολουθεί να είναι απίστευτα επικεντρωμένη στην αποστολή της που δεν είναι άλλη από το να υποστηρίζει σκοπούς που αγαπά. Γι 'αυτό έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στο America's Got Talent για να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα-βίντεο στον διαγωνιζόμενο Archie Williams.

Ο Archie πέρασε 37 χρόνια στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ. Παρά τον αγώνα για την αθωότητά του για δεκαετίες, ο Archie απελευθερώθηκε τον Μάρτιο του 2019.

Έτσι τώρα που είναι διαγωνιζόμενος στο AGT, η Meghan έστειλε ένα γλυκό βιντεάκι για να τον ενθαρρύνει κατά τη διάρκεια του φινάλε, λέγοντάς του ότι «συγκινήθηκε τόσο πολύ από την ιστορία του».

Και ενώ παρακολουθούσαμε τη Meghan, δεν μπορούσαμε παρά να μην παρατηρήσουμε το σκούρο καραμελέ χρώμα των μαλλιών της, το οποίο δίνει μια φθινοπωρινή νότα.

Έχοντας τα μαλλιά της δεμένα πίσω και τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπο της, το νέο χρώμα μαλλιών της Meghan είναι σίγουρα διαφορετικό και πιο γλυκό από το συνηθισμένο σκούρο καστανό.