Gal Gadot: Τα 4 μυστικά των υπέροχων μαλλιών της

04.06.2021
Gal Gadot: Τα 4 μυστικά των υπέροχων μαλλιών της
Η Gal Gadot, έχει από τα πιο ωραία μαλλιά που έχουμε δει ποτέ. Μάλιστα έχουμε ζηλέψει πολύ αυτές τις κυματιστές άκρες της στις ταινίες Wonder Woman της DC comics ενώ στο σύνολό τους, τα κομψά μαλλιά της, κάνουν αίσθηση όποτε εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο. Εάν αναρωτιέσαι πώς η Gal τα διατηρεί τόσο υγιή και λαμπερά, συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι και για τα δικά σου μαλλιά.

Η Gal αφήνει τα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά

Ναι, κυκλοφορούν πολλά σεσουάρ μαλλιών και θερμαινόμενα εργαλεία στην αγορά, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την Gal να αφήσει τα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά. «Οι άνθρωποι συνεχίζουν να μου λένε: Μην πλένεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα - δεν είναι καλό», είπε η Gal σε συνέντευξη της το 2015 στη Vogue. «Λούζω τα μαλλιά μου κάθε μέρα. Αλλά τα αφήνω να στεγνώσουν φυσικά». Το εάν θες να λούζεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα εξαρτάται από εσένα, αλλά, όπως η Gal, εάν θέλεις να δώσεις στα μαλλιά σου επιπλέον αγάπη, κράτησέ τα μακριά από τη ζέστη αν δεν βιάζεσαι να φύγεις από το σπίτι.

Λατρεύει τα δυναμωτικά serum μαλλιών

Και ενώ η Gal αφήνει τα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά όταν μπορεί, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιεί προστατευτικά προϊόντα. «Ειδικά όταν ταξιδεύω, επειδή αφυδατώνομαι, βάζω serum, καθώς κάνουν τη ρίζα των μαλλιών πιο δυνατή». Εάν το σκέφτεσαι και για εσένα το μόνο που χρειάζεσαι να κάνεις είναι να ρίξεις λίγες σταγόνες στις ρίζες σου και στη συνέχεια να κάνεις μασάζ με τα δάχτυλά σου για ισχυρότερα, υγιέστερα μαλλιά.

Ένα εξαιρετικά απαλό σαμπουάν είναι απαραίτητο

Δεδομένου ότι λούζεται καθημερινά, είναι σημαντικό τα προϊόντα καθαρισμού της να μην αφαιρούν όλα τα φυσικά έλαια από το τριχωτό της κεφαλής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο hairstylist της Gal, Mark Townsend, λατρεύει τα προϊόντα για τα μαλλιά από τα φαρμακεία για αυτό και αγοράζει μόνο από εκεί.

Πιάνει τα μαλλιά της πάνω όταν μπορεί

Η Gal είναι ένα απλό κορίτσι όταν είναι να ασχοληθεί μόνη της με το στυλ των μαλλιών της. «Μου αρέσει να σηκώνω τα μαλλιά μου πάνω», είπε η Gal στο InStyle το 2017. «Είναι πολύ πρακτικό και δεν μπερδεύονται. Κόκκινο κραγιόν στα χείλη και αυτό είναι»! Ναι, λατρεύουμε ένα εύκολo updo τόσο για έξω όσο και μέσα στο σπίτι.

Εντάξει, τώρα που γνωρίζεις όλες τις συμβουλές και τα κόλπα της περιποίησης μαλλιών της Gal Gadot, ήρθε η ώρα να κατευθυνθείς στο φαρμακείο, να πάρεις μερικά προϊόντα και να τα δοκιμάσεις στη δική σου ρουτίνα! Και μάλλον θα πετύχεις και εσύ αυτά τα ογκώδη και λαμπερά μαλλιά της αγαπημένης μας Wonder Woman.