Πώς να φτιάξεις το chic banana bun

12.04.2021
Πώς να φτιάξεις το chic banana bun
Ένα εύκολο και κομψό χτένισμα

Ψάχνεις για ένα χτένισμα που μπορείς να κάνεις μέσα στο σπίτι όταν θέλεις να αισθάνεσαι περιποιημένη χωρίς πολύ κόπο, ή για το γραφείο; Η τέλεια λύση λέγεται banana bun και αξίζει να την ανακαλύψεις.

5 ολόφρεσκες τάσεις για τα μαλλιά σου τώρα που ο δρόμος για το κομμωτήριο είναι ανοιχτός

Το banana bun είναι ένας χαμηλός κότσος που είναι ανεπιτήδευτος και ατημέλητος χωρίς να χάνει κομψότητα και είναι μια chic παραλλαγή του κλασικού messy bun.

Είναι καλύτερο να κάνεις το συγκεκριμένο χτένισμα σε μαλλιά που έχουν λουστεί μερικές ημέρες πριν, έτσι ώστε να υπάρχει μία πιο σταθερή υφή και χτένισέ τα καλά για να φύγουν οι κόμποι. Πιάσε τα μαλλιά σου όπως θα έκανες και με μια χαμηλή αλογοουρά και στριφογύρισε τα με το δείκτη και με φορά από μέσα προς τα έξω. Όταν φτάσεις στις άκρες, στρέψε με το δάχτυλό σου κατακόρυφα για να δώσεις στον κότσο το τελικό σχήμα του.

Για να σταθεροποιήσεις τον κότσο σου, χρησιμοποίησε όσες φουρκέτες χρειαστεί μέχρι να νιώσεις ότι είναι απόλυτα σταθερό και χρησιμοποίησε λίγη λακ θα βοηθήσεις τη σταθεροποίηση. Αν προεξέχουν μερικά τουφάκια από τον κότσο, πίεσε τα μέσα στο bun χρησιμοποιώντας κάποιες ακόμη φουρκέτες.

Δες παρακάτω το βίντεο για το πώς να το φτιάξεις: