Το κούρεμα της "Rachel" επιστρέφει - Δες πώς μπορείς να το φέρεις στο σήμερα

29.08.2021
Το κούρεμα της "Rachel" επιστρέφει - Δες πώς μπορείς να το φέρεις στο σήμερα
Η αναβίωση της 90s τάσης

Αν ταξίδευες πίσω στο χρόνο, πήγαινες στα '90s και ρωτούσες οποιαδήποτε γυναίκα για το πιο εμβληματικό χτένισμα της εποχής, το κούρεμα της Rachel από τα Φιλαράκια θα ήταν σίγουρα η πιο κοινή απάντηση.

Οι ανταύγειες της Bella Hadid είναι το νέο μεγάλο trend

Τώρα που οι τάσεις ομορφιάς και μόδας των '90s επέστρεψαν, φαίνεται ότι τα πράγματα κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση. Οι αναζητήσεις για το "κούρεμα της Rachel" έχουν αυξηθεί κατά 174 τοις εκατό από τότε που προβλήθηκε το Friends: The Reunion. Ακόμα και διασημότητες όπως η Bella Hadid, η Mariah Carey και η Selena Gomez έχουν υιοθετήσει το εμβληματικό κούρεμα.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί είναι τόσο περιζήτητο - είναι αρκετά μακρύ και προσφέρει όγκο. Παρόλα αυτά, δεν είναι πολύ εύκολο να αναδημιουργηθεί. Ακόμη και η ίδια η Aniston είχε πει ότι "ήταν υψηλής συντήρησης".

Πώς μοιάζει όμως το συγκεκριμένο κούρεμα στη σύγχρονη εκδοχή του; Παρόλο που η αυθεντική του εκδοχή ήταν πολύ πιο κοντή (μέχρι τους ώμους) και με πολύ όγκο, η μοντέρνα εκδοχή είναι ελαφρώς πιο απαλή και έχει περισσότερη κίνηση. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως λειτουργεί καλύτερα σε μαλλιά με πολλά στρώματα καθώς θα δώσει περισσότερο σώμα περιβάλλοντας το πρόσωπό και πλαισιώνοντάς το τέλεια.