Bellissima! Γιατί το Ιταλικό Bob της δεκαετίας του '60 είναι το νέο update για τα κοντά μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσεις ASAP

Bellissima! Γιατί το Ιταλικό Bob της δεκαετίας του '60 είναι το νέο update για τα κοντά μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσεις ASAP
Το ιταλικό bob haircut είναι η ανανέωση που ψάχνεις για τα κοντά σου μαλλιά αυτό το καλοκαίρι!

Αν είσαι έτοιμη να κάνεις μια αλλαγή και αναζητάς ένα κομψό κοντό κούρεμα αυτό το καλοκαίρι, διάλεξε το Italian '60s bob. Ένα chunky-end, που αγκαλιάζει το λαιμό, αφήνει τα μαλλιά αρκετά μακριά για να τα δέσεις και να κάνεις την silky κοτσίδα σου και αρκετά κοντά για να τραβήξεις τα βλέμματα, χάρη στο ξεχωριστό στυλ του. Μπορείς να στηρίξεις το ιταλικό bob οπουδήποτε και αν κάνεις την χωρίστρα σου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς πάντα να πετύχεις τον όγκο της δεύτερης ημέρας που όλες λατρεύομε, you know what I mean!

Το ιταλικό bob ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στα μαλλιά τα τελευταία χρόνια, αλλά το update με επίκεντρο τη δεκαετία του '60 έχει να κάνει με μια μικρή λεπτομέρεια που όμως αρκεί για να αλλάξει όλο το αποτέλεσμα - λίγο επιπλέον λάμψη και καμπύλη στο σχήμα των μαλλιών. Η επανάληψη της τάσης της δεκαετίας του '60 δανείζεται στοιχεία από το baroque bob -ένα άλλο δημοφιλές haircut της εποχής.

Η ομορφιά αυτού του κουρέματος έγκειται στην ευελιξία του. Ταιριάζει σε όλες, αλλά για να το πετύχεις, όπως και όλα τα κουρέματα, πρέπει να είναι προσαρμοσμένο σε εσένα, στον τύπο των μαλλιών σου και στο σχήμα του προσώπου σου.

Το ιταλικό bob είναι και πάλι τάση!

Όταν το ιταλικό bob της δεκαετίας του '60 είναι σωστά κομμένο, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να το φτιάξεις, έχει τέτοια κίνηση που προσαρμόζεται από μόνο του. Το ωραίο με αυτό το στιλ είναι ότι είτε έχεις 5 λεπτά, είτε 50 λεπτά στη διάθεσή σου, πάντα δείχνει σούπερ κομψό.

Άλλοι τρόποι για να το χτενίσεις; Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση για να πλαισιώσεις τα ζυγωματικά σου και άφησε τα να στεγνώσου φυσικά για ένα πιο επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα. Αν δεν έχεις πολύ χρόνο και θέλεις ένα look που θα αποπνέει παριζιάνικο αέρα τοποθέτησε λίγο αφρό στο χέρι σου και «τσαλάκωσε» λίγο τα μαλλιά σου. Έτσι θα τους δώσεις μια φυσική κίνηση την οποία αγαπάμε πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όπως και να το χτενίσεις, το ιταλικό bob είναι διαχρονικό, αβίαστο και απίστευτη επιλογή ανανέωσης για το καλοκαίρι.

Όπως λένε στην Ιταλία... bellisima!

Τελευταία τροποποίηση στις 17.06.2024 - 10:38