Desert Sand: Η Lana Del Rey σου δείχνει την πιο trendy απόχρωση ξανθού για το καλοκαίρι

Desert Sand: Η Lana Del Rey σου δείχνει την πιο trendy απόχρωση ξανθού για το καλοκαίρι
ΠΗΓΗ: INSTAGRAM
Ρώτησε απλά την Lana Del Rey

Όταν η Lana Del Rey ανέβηκε στη σκηνή του Coachella, το μόνο που μπορούσαμε να δούμε ήταν τα υπέροχα, ξανθά μαλλιά της στην απόχρωση της άμμου να ανεμίζουν. Ήταν μια μεγάλη αλλαγή για την τραγουδίστρια, αφού μέχρι πρότινος είχε σκουρόχρωμα, σοκολατί μαλλιά, και ήταν ακριβώς το χρώμα που θέλαμε να δούμε για την καλοκαιρινή σεζόν. Είναι η τέλεια εποχή για αλλαγές και η Lana Del Rey τόλμησε!

Σύμφωνα με τη hair color expert της Del Rey, Tracey Cunningham, η ίδια η Lana ονόμασε το νέο χρώμα «desert sand», και δεν υπάρχει καλύτερη περιγραφή για αυτή την συγκεκριμένη απόχρωση του όχι-ακριβώς-μέλι, όχι-ακριβώς-αμμώδες ξανθού. «Η Lana το αποκαλεί desert sand επειδή κάναμε την αλλαγή για το Coachella,», είπε η Cunningham στο Byrdie. «Μας θύμιζε την άμμο της ερήμου και εμπνευστήκαμε πολύ από την τοποθεσία των συναυλιών». Desert Sand λοιπόν και είναι η νέα απόχρωση ξανθού που θα ζητήσουμε στον κομμωτή μας αυτό το καλοκαίρι. Παρακάτω, σου έχω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την τάση και πώς να πετύχεις το look.

Η Τάση

Όποια κι αν τώρα η απόχρωση των μαλλιών σου, υπάρχει κάτι στο καλοκαίρι που σε κάνει να θέλεις να κάνεις μια αλλαγή και να πας σε πιο ανοιχτές, φωτεινές αποχρώσεις. Ενώ το πλατινέ ξανθό ήταν για χρόνια η απόλυτη τάση, η οποία συνεχίστηκε και το 2023 με το φωτεινό και ζωηρό ξανθό της Barbie να το βλέπουμε παντού, οι celebrities και οι hair color experts τους ήταν έτοιμες να «ζεστάνουν» τα πράγματα για το 2024, και το αμμώδες ξανθό της Del Rey είναι το τέλειο παράδειγμα της μετάβασης από τις ψυχρές αποχρώσεις, στις θερμές.

{https://www.instagram.com/p/C69cWZkunM7/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Πώς να Πετύχεις το Look

Το ξανθό περιλαμβάνει μια πληθώρα αποχρώσεων, και η Cunningham λέει «ο καθένας μπορεί να γίνει ξανθός, απλά πρέπει να βρείς την κατάλληλη απόχρωσή που σου ταιριάζει». Αυτό γίνεται καλύτερα με τη βοήθεια ενός έμπειρου color expert, που μπορεί να βοηθήσει να βρεις την κατάλληλη απόχρωση ξανθού για σένα και να το προσαρμόσεις, ώστε να ταιριάζει με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου, αλλά και το χρώμα της επιδερμίδας σου.

{https://www.instagram.com/p/C7Z10WmNpY_/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Η μετάβαση από σκουρόχρωμη βάση σε πιο ανοιχτή και για να επιτύχεις την επιθυμητή απόχρωση ξανθού, ανάλογα πάντα με το φυσικό ή το χρώμα που έχεις αυτή τι στιγμή, μπορεί να χρειάζεται χρόνο. Όπως η Del Rey, από σκούρο χρώμα πήγε σε αμμώδες ξανθό, χρειάστηκε παραπάνω από μια επισκέψεις στο κομμωτήριο για να πετύχει το τέλειο ξανθό και να διατηρήσει τα μαλλιά της υγιή, έτσι και συ πρέπει να έχεις υπομονή και να ακούς τον κομμωτή σου για να διατηρήσεις τα νέα σου ξανθά μαλλιά υγιή και λαμπερά χωρίς φθορά. «Χρειάζεται χρόνος για να φτάσεις στο τέλειο χρώμα με ασφάλεια χωρίς να επηρεαστεί η υγεία των μαλλιών σου», συμβουλεύει η Cunningham. «Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να ζήσεις με ένα ενδιάμεσο χρώμα για λίγο προκειμένου να έχεις τα μαλλιά των ονείρων σου». Στην περίπτωση της Del Rey, η μεταμόρφωση έγινε μέσα σε τρεις ημέρες, και η Cunningham χρησιμοποίησε "πολύ Olaplex" για να διατηρήσει την υγεία των μαλλιών της.

{https://www.instagram.com/p/C5tMl2TrZ8R/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

This is your sign to blonde your hair

Αν είσαι ήδη ξανθιά, θα πρέπει να προσαρμόσεις την παλέτα των χρωμάτων σου με βάση το που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή (πλατινέ, ,caramel, beige blonde) και σε ποια απόχρωση θέλεις να φτάσεις. «Για να πάς από το ψυχρό ξανθό, στο Desert Sand, θα χρειαστείς χαμηλές αποχρώσεις και γυαλάδες», εξηγεί η Cunningham. «Εσείς και ο color expert σας θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα μείνετε στην ψυχρή γκάμα ή αν θα ζεστάνετε με μερικές χρυσές γυαλάδες και ανταύγειες. Υπάρχει πραγματικά μια τέλεια απόχρωση του ξανθού για όλες όσες την θέλουν».

Τελευταία τροποποίηση στις 17.06.2024 - 12:35