Οι celebrities αποδεικύουν οτι το shag haircut επέστρεψε και είναι πιο cool από ποτέ

Οι celebrities αποδεικύουν οτι το shag haircut επέστρεψε και είναι πιο cool από ποτέ
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Το shag haircut επέστρεψε και είναι πιο cool από ποτέ

Ναι, το ξέρω, το shag haircut δεν είναι νέα τάση, αλλά και πάλι ήρθε στο προσκήνιο. Το shag ήταν η απόλυτη τάση τη δεκαετία του 1970 και τώρα έκανε δυνατό comeback με τους αγαπημένους μας celebrities να υιοθετούν το look με μια νέα, πιο fresh προσέγγιση.

Από τη Miley Cyrus και τη Selena Gomez, μέχρι τη Billie Eilish έχεις να αντλήσεις έμπνευση για το viral haircut που θέλει να δώσει άλλον αέρα στα μαλλιά σου. Διάσημοι hair experts αναφέρουν ότι πρόκειται για την πιο cool τάση κουρέματος της χρονιάς και αυτό μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε με σιγουριά. Αυτές οι celebrities έχουν υιοθετήσει την τάση και μας βάζουν σε σκέψεις!

Miley Cyrus

Η Miley έχει υιοθετήσει το κούρεμα shag με έναν ροκ και επαναστατικό τρόπο, συνδυάζοντας την εμφάνιση με έντονα χρώματα και εκκεντρικό στυλ.

{https://www.instagram.com/p/CNNqWk_JwAU/?utm_source=ig_embed}

Selena Gomez

Η Selena διατηρεί το shag της πιο κλασικό και κομψό, δίνοντας μια ρομαντική και απλή αίσθηση στο συνολικό της look.

{https://www.instagram.com/p/B8aNl0_DrXF/?utm_source=ig_embed}

Billie Eilish

Η Billie δίνει μια πιο μοντέρνα και εναλλακτική προσέγγιση στο shag της, με έντονες αντιθέσεις χρωμάτων και ασύμμετρα στρώματα.

{https://www.instagram.com/p/CMhvKMvF3HR/?utm_source=ig_embed}

Julianne Hough

«Shaggy hair» είναι η λεζάντα που χρησιμοποίησε η Julianne Hough όταν δημοσίευσε τη φωτογραφία με τις αχνές της αφέλειες και shag haircut της 2019.

{https://www.instagram.com/p/BvKgRJOgYym/?utm_source=ig_embed}

Anne Hathaway

Το 2019, η Anne Hathaway παρουσίασε το νέο της shag κούρεμα το οποίο και υιοθέτησε για την πρεμιέρα της τότε νέας της ταινίας «The Hustle».

{https://www.instagram.com/p/Bwwylk6h93O/?utm_source=ig_embed}

Το κούρεμα shag έχει επιστρέψει δυναμικά και δείχνει να προσαρμόζεται εύκολα σε διαφορετικά στυλ και υφές μαλλιών. Είτε έχετε σγουρά, είτε ίσια μαλλιά, υπάρχει μια εκδοχή του shag που μπορεί να ταιριάζει απόλυτα στο δικό σου στυλ. Μην φοβηθείς να δοκιμάσεις αυτή την cool και ανανεωμένη τάση, επηρεασμένη από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.06.2024 - 03:01