Δανάη Παππά- Λάμπρος Λάζαρης: Από τον έρωτα στη δικαστική διαμάχη

18.09.2024
Δανάη Παππά- Λάμπρος Λάζαρης: Από τον έρωτα στη δικαστική διαμάχη
Άσχημος είναι, όπως δείχνουν τα πράγματα ο χωρισμός της Δανάης Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη

Η ηθοποιός Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης μετά από έξι χρόνια σχέσης κι ενώ όλοι περίμεναν ότι αργά ή γρήγορα θα έφταναν στα σκαλιά της εκκλησίας ξαφνικά χώρισαν.
Και όπως γίνεται γνωστό μέρα με την ημέρα ο χωρισμός τους έχει πολλά παρατράγουδα και διενέξεις που ίσως να καταλήξουν στις δικαστικές αίθουσες.

Χθες η Άρια Καλύβα στο «Πρωινό», ανέφερε πως η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό λόγω οικονομικών διαφωνιών ανάμεσά τους. Και πιο συγκεκριμένα, όπως είπε η δημοσιογράφος το πρώην ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες.

Ένα ποσό που όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, τα είχε πάρει ως δάνειο και τα έδωσε στη Δανάη Παππά για κάποιες επισκευές που επιθυμούσε να κάνει στο πατρικό της σπίτι (τριώροφο στα βόρεια προάστια).

Σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής Buongiorno βγήκε ο δικηγόρος του Λάμπρου Λάζαρη, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ο οποίος μίλησε ανοιχτά για προσφυγή στη νομική οδό αν δεν λυθούν από κοινού τα οικονομικά τους θέματα.

«Είναι σύνηθες ένα ζευγάρι να χωρίζει αλλά όταν υπάρχουν νομικές διαδικασίες που αφορούν τους ίδιους, δηλαδή οικονομικές εκκρεμότητες, ακίνητα που πρέπει να μεταβιβαστούν και επιχειρηματικές δραστηριότητες, εφόσον δεν λύνονται συναινετικά οδηγούνται προφανώς στα δικαστήρια. Η εντολή που έχω λάβει από τον κ. Λάζαρη είναι ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις είναι μονόδρομος να οδηγηθούν στα δικαστήρια» είπε ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης και συνέχισε:

«Υπήρχαν κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες και φυσικά εντάξει ήταν πολύ δεμένο το ζευγάρι, ωστόσο αυτή η εμπιστοσύνη αναιρείται, χώρισαν οι δρόμοι τους, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που αν δεν διευθετηθούν προφανώς η εντολή είναι να οδηγηθεί σε ποινικό δικαστήριο. Είναι μονόδρομος να οδηγηθούμε στα δικαστήρια με ό,τι αυτό συνεπάγεται αν δεν διευθετηθούν τα οικονομικά. Φυσικά υπάρχει και το σενάριο της έξωσης, αφού το ακίνητο ανήκει στον Λάμπρο Λάζαρη».

Το ακίνητο έχει μεταβιβαστεί στο όνομά του το 1/3. Ήταν σπίτι συγγενικού προσώπου της κα. Παππά. Από τη δική μας μεριά τηρούνται τα πάντα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ανταπόκριση και από την άλλη μεριά. Από τη στιγμή που του ανήκει έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει»

Και όπως καταλαβαίνετε έπεται και συνέχεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.09.2024 - 14:09