Hair Dusting: Η τεχνική για να απαλλαγείς από την ψαλίδα χωρίς κούρεμα

Hair Dusting: Η τεχνική για να απαλλαγείς από την ψαλίδα χωρίς κούρεμα
ΠΗΓΗ:@olivialarodriguez
Και όμως! Μπορείς να απαλλαγείς απο την ψαλίδα, χωρίς να κόψεις το μήκος των μαλλιών σου.

Η ψαλίδα αποτελεί έναν από τους πιο ενοχλητικούς εχθρούς της υγείας και της ομορφιάς των μαλλιών. Προκύπτει όταν οι άκρες των μαλλιών γίνονται ξηρές και εύθραυστες, αποτέλεσμα διάφορων παραγόντων όπως η καθημερινή χρήση θερμότητας για styling, οι συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, το λούσιμο με ζεστό νερό και η έκθεση στον ήλιο.

Συνήθως, η πιο απλή λύση φαίνεται να είναι το κόψιμο των μαλλιών για να απαλλαγείς από την ψαλίδα και να αποκτήσεις υγιέστερη όψη. Ωστόσο, πολλές γυναίκες που προσπαθούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους με κόπο, προτιμούν να μην χάσουν ούτε πόντο από το μήκος τους.

Εδώ έρχεται η τεχνική του hair dusting, η οποία σου επιτρέπει να απομακρύνεις την ψαλίδα χωρίς να κόψεις το μήκος. Ο κομμωτής δουλεύει τούφα-τούφα, κλείνοντας τις άκρες με διαγώνιες ψαλιδιές. Με αυτόν τον τρόπο, οι άκρες αποδυναμώνονται και η ψαλίδα εξαφανίζεται, διατηρώντας παράλληλα το μήκος των μαλλιών σου.

Αν ψάχνεις για έναν τρόπο να διατηρήσεις την υγεία των μαλλιών σου χωρίς να χρειαστεί να τα κόψεις, το hair dusting είναι η λύση που χρειάζεσαι!

{https://www.tiktok.com/@camelglow/video/7220482758861131013?q=hair%20dusting&t=1727030542979}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.09.2024 - 21:48