Η hair colorist της Kaia Gerber αποκαλύπτει τα μυστικά της για τέλεια μαλλιά

Η hair colorist της Kaia Gerber αποκαλύπτει τα μυστικά της για τέλεια μαλλιά
ΠΗΓΗ:@kaiagerber
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο PS, η hair colorist της Kaia Gerber μοιράστηκε όλα τα μυστικά της για τέλεια μαλλιά.

Η Kaia Gerber είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες της σύγχρονης μόδας. Με το φυσικό της στυλ και τη διαχρονική της ομορφιά, εκπέμπει έναν αέρα κλασικής χολιγουντιανής γοητείας. Πίσω από τα λαμπερά καστανά μαλλιά της βρίσκεται η διάσημη colorist Jenna Perry, η οποία είναι γνωστή για τη δουλειά της σε μερικές από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες της ποπ κουλτούρας, όπως η Emily Ratajkowski, η Chloe Sevigny, η Kendall Jenner, η Camilla Morrone και η Bella Hadid.

Η Gerber παραμένει πιστή πελάτισσα της Perry, διατηρώντας συνεχώς τη συνεργασία τους για να δοκιμάζει διαφορετικές αποχρώσεις του καστανού. Με την εμπειρία της στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, η Perry έχει αναπτύξει πολύτιμα μυστικά για τη φροντίδα των μαλλιών, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν κάθε γυναίκα να διατηρήσει τα μαλλιά της υγιή, λαμπερά και όμορφα. Εδώ είναι οι κορυφαίες συμβουλές της.

1. Επαγγελματικές θεραπείες ενυδάτωσης

Για να παραμείνουν τα μαλλιά δυνατά και λαμπερά, η Perry υποστηρίζει την τακτική εφαρμογή επαγγελματικών ενυδατικών θεραπειών στο κομμωτήριο, σε συνδυασμό με θεραπείες στο σπίτι. Ειδικά η θεραπεία Olaplex είναι η προτιμώμενη επιλογή για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων μαλλιών. Αυτή η θεραπεία, σε συνδυασμό με μια καλή ενυδατική μάσκα και το Olaplex No. 7 Bonding Hair Oil για καθημερινή χρήση, βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας και της ελαστικότητας των μαλλιών.

2. Μην ακολουθείς πάντα τις τάσεις

Η Perry συμβουλεύει να μην ακολουθούνται τυφλά οι τάσεις, όπως το πολύ ανοιχτόξανθο ή οι έντονες ανταύγειες, καθώς αυτές μπορεί να μην ταιριάζουν σε όλες και να μην αποπνέουν κομψότητα. Αντίθετα, προτείνει μια πιο διαχρονική προσέγγιση, προσαρμοσμένη στον τόνο του δέρματος και τον τρόπο ζωής σους. Το ξανθό που φαίνεται αβίαστο και συνεκτικό είναι ένα από τα αγαπημένα της, το οποίο εφαρμόζει σε πελάτισσες όπως η Chloe Sevigny.

3. Χρήση ελαίων για έξτρα λάμψη

Η Perry τονίζει τη σημασία της ενυδάτωσης των μαλλιών για να διατηρούν τη λάμψη τους. Η χρήση ελαίων, μασκών και θεραπειών για το τριχωτό της κεφαλής είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικές μέθοδοι για λαμπερά μαλλιά. Επίσης, προτείνει να περιοριστεί η χρήση θερμότητας και να δοθεί έμφαση σε προϊόντα που προσφέρουν ενυδάτωση και προστασία, ώστε η λάμψη να διαρκεί.

4. Μεταξωτό λαστιχάκι μαλλιών

Για όσες αγαπούν τις αλογοουρές και τα sleek buns, η Perry υπογραμμίζει το πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιείς μεταξωτό λαστιχάκι, αντί για το παραδοσιακό, προκειμένου να αποφεύγεται η φθορά. Ταυτόχρονα, η χρήση ενός καλού σαμπουάν καθαρισμου είναι απαραίτητη για να απομακρυνθεί η συσσώρευση προϊόντων χωρίς να ξηραίνονται τα μαλλιά.

5. Σωστή βούρτσα για extensions

Αν έχεις extensions ή tapes, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς μια εξειδικευμένη βούρτσα που δεν προκαλεί φθορά. Είναι πολύ σημαντικό βήμα για να μην σπάει η τρίχα και να είναι πιο εύκολο το ξεμπέρδεμα.

6. Μπορείς πάντα να επιστρέψεις στο φυσικό σου

Η Perry επισημαίνει ότι όποια κι αν είναι η απόφαση για αλλαγή χρώματος, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να επιστρέψεις στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σου, εφόσον η διαδικασία γίνεται με προσοχή και υπευθυνότητα. Είτε πρόκειται για μια δραστική αλλαγή, είτε για μια νέα απόχρωση, το σωστό είναι να γίνεται με τη σωστή μέθοδο για να μην υποστούν τα μαλλιά ανεπανόρθωτη φθορά.

{https://www.instagram.com/p/C74Pf1iOxv9/?utm_source=ig_embed&ig_rid=8f827330-b336-4319-bbd8-8318f68120c1}

Με αυτές τις απλές αλλά αποτελεσματικές συμβουλές, η Jenna Perry προσφέρει έναν απόλυτο οδηγό για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου λαμπερά, υγιή και έτοιμα για κάθε πρόκληση.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.09.2024 - 21:57