Syrup Sweet: Γνώρισε το ξανθό που θα βλέπεις παντού αυτό το φθινόπωρο

Syrup Sweet: Γνώρισε το ξανθό που θα βλέπεις παντού αυτό το φθινόπωρο
ΠΗΓΗ:@kalininaana
Η γλυκιά απόχρωση ξανθού που θα κατακλύσει το fyp σου αυτή τι σεζόν

Καθώς πλησιάζει το τέλος του χρόνου, είναι γνωστό ότι οι περισσότερες επιλέγουμε να στραφούμε σε πιο σκούρους χρωματικούς τόνους, είτε πρόκειται για γήινες αποχρώσεις στα νύχια, ζεστές και ουδέτερες σκιές ματιών, είτε για outfits που περιλαμβάνουν κυρίως μαύρα και καφέ items. Γι' αυτό το νέο χρώμα μαλλιών που θα κυριαρχήσει αυτή τη σεζόν, το «syrup blond», είναι τόσο αναπάντεχο.

Τον Σεπτέμβριο, η Κένταλ Τζένερ παρουσίασε αυτή την εμφάνιση, και περιμένουμε πολλές διασημότητες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της τους επόμενους μήνες. Αν και πρόκειται για μια πιο ανοιχτή απόχρωση, δεν είναι τόσο έντονη όσο το πλατινέ ξανθιό, αλλά παραμένει μια διασκεδαστική αλλαγή που προσθέτει διάσταση στα μαλλιά σου, ανεξάρτητα από τη φυσική βάση του χρώματος.

Τι είναι το «Syrup Blond»;

Το syrup blond είναι μια πλούσια, ζεστή απόχρωση του ξανθού σε χρυσούς και μελί τόνους. Δημιουργεί βάθος και διάσταση, προσφέροντας ένα υπέροχο με δόση καραμέλας αποτέλεσμα. Η ονομασία προέρχεται από τους τόνους που μοιάζουν με σιρόπι σφενδάμου, οι οποίοι είναι ιδανικοί για όσες επιθυμούν μια ζεστή και φυσική εμφάνιση. Αυτό το χρώμα φαίνεται πολυτελές και ταυτόχρονα φυσικό.

Αν σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις, θα χαρείς να μάθεις ότι ταιριάζει σε όλους. Το syrup blond είναι εξαιρετικά ευέλικτο και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, ιδίως σε εκείνες με ζεστούς ή ουδέτερους τόνους. Αν η επιδερμίδα σου έχει χρυσούς, ελαιώδεις ή ροδακινί τόνους, το syrup blond θα ενισχύσει αυτή τη ζεστασιά. Μπορεί επίσης να προσαρμοστεί σε πιο ανοιχτές επιδερμίδες με τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο βάθος και τη φωτεινότητα.

{https://www.tiktok.com/@elblakee/video/7355126684678360362?q=syrop%20blonde&t=1729265632102}

Πώς να το ζητήσεις;

Για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να πας στο ραντεβού σου με φωτογραφίες που να απεικονίζουν ακριβώς το αποτέλεσμα που θες να πετύχει ο color expert. Ζήτησε από τον κομμωτή σου ένα ξανθό με έμφαση στις αποχρώσεις της καραμέλας και του μελί, αποφεύγοντας τους πολύ ψυχρούς ή στάχτης τόνους. Θα πρέπει να στοχεύσει σε ένα ζεστό χρώμα, διατηρώντας τη φωτεινότητα και αποφεύγοντας τους χαλκούς τόνους για ένα πραγματικό χρυσό αποτέλεσμα.

{https://www.tiktok.com/@quecolour/video/7062545971955256577?q=syrop%20blonde&t=1729265632102}

Αν είσαι έτοιμη να κάνεις τη με, συνέχισε να ψάχνεις για έμπνευση syrup blond που μπορείς να πάρεις μαζί σου στο επόμενο ραντεβού σου στο σαλόνι.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.10.2024 - 18:39