Οι τυχερές για τα φρέσκα καλλυντικά

16.02.2012
Η Δήμητρα Γουλά, φτιάχνει τις πιο σούπερ κρέμες με φρέσκα καλλυντικά στο εργαστήρι της "D&G beauty studio" στους Αμπελόκηπους και μας κέρδισε όχι μόνο με τα προϊόντα της αλλά και με ζεστό και φιλικό της χαμόγελο!

Οι τυχερές που κερδίζουν τα φρέσκα καλλυντικά της επιλογής τους είναι οι:

Βίκυ Κομνηνού

Όλγα Πουλογιαννοπούλου

Βασιλική Κασάπη

Πώς θα παραλάβεις το δώρο σου: κλείσε το ραντεβού σου στο εργαστήρι της Δήμητρας και επισκέψου τον χώρο του εργαστηρίου για να σου φτιάξει τη δική σου σούπερ κρέμα ανάλογα με τις ανάγκες σου!

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα φρέσκα καλλυντικά της Δήμητρας Γουλά: Τα καλλυντικά της Δήμητρας δεν είναι απλά φυσικά, είναι φρέσκα, χωρίς συντηρητικά, χρώμα ή τεχνητό άρωμα. Κάθε καλλυντικό παρασκευάζεται κατόπιν κλινικής εξέτασης του δέρματός (δερμοδιάγνωση), του ιστορικού ακόμα και των ειδικών καιρικών συνθηκών που επικρατούν (διαφορετικές ανάγκες έχει η επιδερμίδα το χειμώνα- διαφορετικές το καλοκαίρι). Τα φρέσκα καλλυντικά έχουν διάρκεια ζωής από τρεις έως έξι μήνες και το κόστος τους είναι πολύ μικρό ξεκινώντας από τα 30 ευρώ.

Για να κλείσεις το ραντεβού σου με τη Δήμητρα Γουλά, τηλεφώνησε στο 210 6421031

ή κάνε κλικ στο www.dgbeauty.gr και στη σελίδα της Δήμητρας στο Faceboοk:

D&G Beauty studio: Αν. Τσόχα 18-20, 210 6421031, πλησίον μετρό ''Αμπελόκηποι'', Τηλέφωνο: 210 6421031

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ: Έρχεται σύντομα το νέο βιβλίο της Δήμητρας Γουλά με περισσότερες ακόμα συνταγές ομορφιάς. Σύντομα θα ξεκινήσουν και σεμινάρια για όσους επαγγελματίες και μη, θέλουν να μάθουν να φτιάχνουν τις δικές τους θεραπείες ομορφιάς, μην τα χάσεις!