Κέρδισε φρέσκα καλλυντικά από τη Δήμητρα Γουλά

09.02.2012
Την γνωρίζεις από το τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις και από τις καταπληκτικές συνταγές ομορφιάς που ετοιμάζεις. Η Δήμητρα Γουλά μας υποδέχτηκε στο εργαστήρι ομορφιάς της, το "D&G beauty studio" στους Αμπελόκηπους και μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά της.

Πάντα ζεστή και φιλική, η Δήμητρα μας εξήγησε τα πάντα για τα ελιξίρια ομορφιάς της -τις συνταγές που φτιάχνει η ίδια από αγνά υλικά, μας ξενάγησε στο ινστιτούτο αισθητικής της, μας μίλησε για τα φρέσκα καλλυντικά της και μαζί φτιάξαμε δύο καταπληκτικές θεραπείες ομορφιάς που μπορείς κι εσύ να φτιάξεις στο σπίτι. Από την Κατερίνα Πατούλια

Οι συνταγές ομορφιάς:

1. Σέρουμ πρόληψης και καταπολέμησης της ακμής

Ποσότητα: 20 ml

Υλικά: aloe vera τζελ

λίγο ροδόνερο

4 σταγόνες αιθέριο έλαιο tee tree (τεϊόδεντρο)

μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα

Παρασκευή: Τοποθετούμε το τζελ aloe vera σε ένα μπλάκι, προσθέτουμε λίγο ροδόνερο για να γίνει το μείγμα πιο ρευστό. Προσθέτουμε τα αιθέρια έλαια: 4 σταγόνες τεϊόδεντρο και μερικές σταγόνες λεβάντα (αναπλαστική ιδιότητα στα σημάδια ακμής). Με μία σήραγγα, περνάμε το υλικό μέσα σε ένα μπουκαλάκι με σταγονόμετρο (από το φαρμακείο). Η αλόη είναι φυσικό συντηρητικό και διατηρεί το σέρουμ. Μπορείς να βάζεις 2 με 4 σταγόνες του σέρουμ στο πρόσωπο με ακμή καθημερινά πρωί και βράδυ!

2. Μάσκα κατά της κυτταρίτιδας:

Υλικά: ανάλογα με την περιοχή που θέλουμε να καλύψουμε χρησιμοποιούμε άργιλο σκόνη με σκόνη κανέλας.

Παρασκευή: αναμειγνύουμε ίσες ποσότητες άργιλο σκόνη με σκόνη κανέλας. Προσθέτουμε φρέσκο χυμό πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε χυμό μέχρι να γίνει ένας πολτός. Η κρέμα είναι θερμαντική, την απλώνουμε στα σημεία που έχουν κυτταρίτιδα. Κάνουμε μασάζ, βοηθώντας επιπλέον με την κίνησή μας, την αποβολή των νεκρών κυττάρων.

Και σούπερ Διαγωνισμός:

Παίξε και Κέρδισε: η Δήμητρα Γουλά θα ετοιμάσει σε τρεις τυχερές αναγνώστριες του WomenOnly το φρέσκο καλλυντικό της αρεσκείας σου. Στείλε mail στο [email protected] με την ένδειξη ''Καλλυντικά'' ή κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook: www.facebook.com/womenonlygr

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 8/2/2012 έως 15/2/2012 και οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στις 16/2/2012.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα φρέσκα καλλυντικά της Δήμητρας Γουλά:

Τα καλλυντικά της Δήμητρας δεν είναι απλά φυσικά, είναι φρέσκα, χωρίς συντηρητικά, χρώμα ή τεχνητό άρωμα. Κάθε καλλυντικό παρασκευάζεται κατόπιν κλινικής εξέτασης του δέρματός (δερμοδιάγνωση), του ιστορικού ακόμα και των ειδικών καιρικών συνθηκών που επικρατούν (διαφορετικές ανάγκες έχει η επιδερμίδα το χειμώνα- διαφορετικές το καλοκαίρι). Τα φρέσκα καλλυντικά έχουν διάρκεια ζωής από τρεις έως έξι μήνες και το κόστος τους είναι πολύ μικρό ξεκινώντας από τα 30 ευρώ.

Για να κλείσεις το ραντεβού σου με τη Δήμητρα Γουλά, τηλεφώνησε στο 210 6421031

ή κάνε κλικ στο www.dgbeauty.gr και στη σελίδα της Δήμητρας στο Faceboοk:

D&G Beauty studio: Αν. Τσόχα 18-20, 210 6421031, πλησίον μετρό ''Αμπελόκηποι'', Τηλέφωνο: 210 6421031

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ: Έρχεται σύντομα το νέο βιβλίο της Δήμητρας Γουλά με περισσότερες ακόμα συνταγές ομορφιάς

- Σύντομα θα ξεκινήσουν και σεμινάρια για όσους επαγγελματίες και μη, θέλουν να μάθουν να φτιάχνουν τις δικές τους θεραπείες ομορφιάς.