Το παράξενο μυστικό ομορφιάς της Κέιτ Μος

24.12.2014
Και πόσα μικρά μυστικά ομορφιάς δεν έχεις ανακαλύψει στην προσπάθειά σου να παραμένεις λαμπερή και περιποιημένη στην καθημερινότητά σου. Είτε ακολουθώντας πιστά τον τρόπο ζωής των διάσημων που έχεις ως πρότυπα, είτε και μόνη σου ξεσκονίζοντας όλα τα περιοδικά ομορφιάς που κυκλοφορούν.

Τώρα όμως θα ακούσεις το πρωτότυπο και πολύ ενδιαφέρον μυστικό της Κέιτ Μος που της έχει χαρίσει αυτήν την αψεγάδιαστη όψη νεανικής επιδερμίδας.

Το σούπερ-μοντέλο ομολογεί πως κάθε μέρα βυθίζει το πρόσωπό της μέσα σε νερό με αγγούρι και πάγο και όπως φαίνεται πολύ καλά κάνει. Χρησιμοποιεί λοιπόν παγωμένο νερό και αγγούρι για να τονώσει και να συσφίξει το δέρμα της. Το αγγούρι περιέχει ψηλά ποσοστά υδρογόνου, κι έτσι μπορεί να θεραπεύσει προβληματικές περιοχές της επιδερμίδας σε συνδυασμό με την κρύα αίσθηση του νερού που την καταπραΰνει και την μαλακώνει. Και το καλύτερο είναι ότι δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα!

Αν όταν ξυπνάς δείχνεις κι εσύ πρησμένη και ξενυχτισμένη τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ότι και η Κέιτ Μος, η οποία μπορεί να είναι ήδη 39 χρόνων αλλά χάρη σε αυτό το μικρό μυστικό ομορφιάς η όψη της επιδερμίδας της σε ξεγελά να νομίζεις ότι έχει τα μισά χρόνια.

Kαι αν δεν θέλεις να εφαρμόσεις αυτό ακριβώς το μυστικό της Κέιτ, τότε μπορείς να εφαρμόσεις μια σούπερ μάσκα κατά των ρυτίδων που θα αφήσει το δέρμα σου απαλό και λείο.

Τα απαραίτητα: 5γρ. αγγούρι , 5 γρ. aloe vera (κυκλοφορεί στο εμπόριο), μισό μπουκάλι αποσταγμένο νερό


Τρόπος παρασκευής:

  • Πολτοποίεισαι το αγγούρι και το ανακάτεψε με την aloe vera.
  • Πρόσθεσε στο μείγμα που έχεις φτιάξει το νερό.
  • Άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπο και το άφησε το να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Τip: Για να ξεκουράσεις τα βλέφαρά σου και να εξαφανίσεις τις σακούλες, τοποθέτησε ροδέλες αγγουριού πάνω στα κλειστά σου μάτια. Η δροσιά και τα συστατικά του κάνουν θαύματα!