5 συνήθειες ομορφιάς που πρέπει να του κρατήσεις μυστικό

23.03.2016
Ναι φυσικά τις περισσότερες φορές ο αγαπημένος σου σε βλέπει πάντα στην τρίχα, περιποιημένη και κούκλα ακόμη και μέσα στο σπίτι που είσαι πιο natural. Δεν είναι κρίμα λοιπόν να σε βλέπει να βγάζεις τις τρίχες από το πηγούνι σου ή να βάφεις τη λευκή ρίζα; Εντάξει κανείς δεν λέει πως δεν ΠΡΕΠΕΙ απλά καλό είναι αν μπορείς να κλειδωθείς στο μπάνιο και να πάρεις το κλειδί! Ε.Α.

Αποτρίχωση άνω χείλους ή αλλιώς μουστάκι:

Ναι εντάξει ξέρω, δεν θέλεις ούτε να την ακούς αυτή τη λέξη που δεν είναι άλλη από το μουστάκι! Όταν λοιπόν αποφασίσεις να κάνεις αποτρίχωση στο μουστάκι ή να το ξανθύνεις καλό είναι να κλείσεις την πόρτα του μπάνιου για όση ώρα χρειαστεί και να κάνεις με ησυχία την δουλειά σου!

Αυτές οι τρίχες στο πηγούνι:

Eίδες δυο-τρεις τριχούλες στο πηγούνι και είπες να επέμβεις; Καλό είναι να μην το κάνεις μπροστά του ακόμη και αν πιστεύεις πως δεν θα το πάρει χαμπάρι. Φυσικά και η τριχοφυΐα στην περιοχή μπορεί να είναι ένδειξη κάποιου ορμονικού θέματος που μπορείς να ψάξεις αλλά αν οι τρίχες δεν είναι μαύρες και χοντρές και είναι σαν χνούδι γενικά καλό είναι να μην τις πειράξεις καθόλου.

Aποτρίχωση στις μασχάλες:

Ναι φυσικά και ο καλός σου έχει συνηθίσει να είναι πάντα ξυρισμένες και απαλές και κυρίως μυρωδάτες τις μασχάλες σου αλλά αν περάσουν λίγες μέρες από το τελευταίο ξύρισμα ή την αποτρίχωση στην περιοχή και θέλεις να αφαιρέσεις έστω και τις πιο μικρές τριχούλες καλό είναι να το κάνεις τη στιγμή ο αγαπημένος σου δεν είναι μπροστά.

Αποτρίχωση στα χέρια:

Άλλο ένα σημείο του κορμιού σου που ο καλός σου δεν θέλεις με τίποτα να δει γεμάτο τρίχες αλλά το κυριότερο δεν χρειάζεται να σε δει να το αποτριχώνεις κιόλας. Οι αποτριχωτικές ταινίες με κρύο κερί είναι μια λύση που ούτε πολύ ώρα θα σου πάρει ούτε θα σου αφήσει σημαντικούς ερεθισμούς και έτσι δεν θα καταλάβει και τίποτα!

Βάφη της λευκής ρίζας:

Δεν είναι μυστικό τα πρώτα λευκά μαλλιά έχουν κάνει την εμφάνιση τους αλλά ο καλός σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην το ξέρει ή να μην το έχει προσέξει αν δεν την αφήνεις να φανεί. Καλό είναι λοιπόν όταν περνάς τη ρίζα σου στο σπίτι να είσαι μόνη και δεν υπάρχει λόγος να τον ενημερώσεις για την ύπαρξή της γιατί μετά σίγουρα πέφτει εκεί το μάτι του.

Αποτρίχωση ποδιών:

Αφού έχει συνηθίσει να σου χαϊδεύει τα πόδια και να είναι αυτά πάντα απαλά και βελούδινα, δεν είναι κρίμα να σε πιάσει στα πράσα ή αλλιώς με το ξυράφι στο χέρι; Φυσικά και δεν σημαίνει κάτι αυτό, αφού φαντάζεσαι πως ξυρίζεσαι ή προτιμάς κάποια άλλη μέθοδο αποτρίχωσης αλλά αν μπορείς να το αποφύγεις γιατί να μην το κάνεις; Το πιο πιθανό είναι πως θα νομίζεις πως γεννήθηκες με απαλά και άτριχα πόδια και είναι κρίμα να του το χαλάσεις!