Τι πρέπει να ξέρεις για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου

03.04.2018
Τι πρέπει να ξέρεις για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου
Ο καθαρισμός μπορεί να αποτελέσει το Α και το Ω για την επιδερμίδα σου. Πρέπει να υπάρχουν σωστές βάσεις ώστε να κρατήσεις το δέρμα σου υγιές καθαρό και ενυδατωμένο, όπως αναφέρουν και όλοι οι δερματολόγοι.

Για να είναι η επιδερμίδα σου το πρωί έτοιμη να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης και στη συνέχεια το μακιγιάζ, χρειάζεται σίγουρα έναν καλό καθαρισμό.

Αυτό φυσικά ισχύει και για το βράδυ πριν από τον ύπνο σου, καθώς χρειάζεται να ξεκουραστεί η επιδερμίδα και να καθαρίσει από τους ρύπους της ατμόσφαιρας και το μακιγιάζ.

Θυμήσου ότι δε μένεις ποτέ με μακιγιάζ στο πρόσωπο χωρίς λόγο. Ποιος ο λόγος αν δεν βγεις από το σπίτι να βαφτείς και να επιβαρύνεις το δέρμα σου ;

Επιπλέον θα ήταν καλό να μάθεις να καθαρίζεις την επιδερμίδα σου σωστά. Το νερό ή η λοσιόν μόνα τους δεν μπορούν να αφαιρέσουν τους ρύπους που εισχωρούν στους πόρους του δέρματός σου. Μπορείς λοιπόν να ψάξεις στην αγορά βουρτσάκι καθαρισμού προσώπου το οποίο να το χρησιμοποιείς σε κάθε καθαρισμό και να γίνει μέρος της ρουτίνας ομορφιάς σου.

Μετά από έναν καλό καθαρισμό ξέπλυνε με χλιαρό νερό και άπλωσε τη λοσιόν σου προσοχή! Να σκουπίζεσαι πάντα απαλά και με καθαρή πετσέτα.

Να θυμάσαι ότι : Αν το πρόσωπό σου δεν είναι καθαρό, καμία κρέμα ενυδάτωσης δεν θα μπορεί να λειτουργήσει όπως πρέπει…

Α.Π.