Μαύροι κύκλοι τέλος! Η σπιτική μάσκα ομορφιάς που θα τους εξαφανίσει

25.04.2018
Μαύροι κύκλοι τέλος! Η σπιτική μάσκα ομορφιάς που θα τους εξαφανίσει
Ξενύχτισες, τον τελευταίο καιρό κουράζεσαι πολύ ή απλά έχεις μια προδιάθεση για μαύρους κύκλους. Ό,τι και αν συμβαίνει, το μυστικό ομορφιάς που θα σου αποκαλύψουμε σήμερα, θα σε κάνει να σταματήσεις να ανησυχείς για την όψη των –μονίμως κουρασμένων- ματιών σου.

Τι θα έλεγες για μία σπιτική και κατά κοινή ομολογία άκρως αποτελεσματική μάσκα που θα δώσει την απαραίτητη φρεσκάδα στην περιοχή των ματιών και θα σε απαλλάξει από τους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους που σε ταλαιπωρούν και σου χαλούν τη διάθεση; Και όλα αυτά με μία εφαρμογή την εβδομάδα!

Πρόκειται για ένα «μυστικό» με βάση τον ευεργετικό μαϊντανό που οι γυναίκες με συχνό πρήξιμο κάτω από τα μάτια θα λατρέψουν!

Χάρη στη χλωροφύλλη και τις βιταμίνες C και K που βρίσκουμε άφθονες στο πράσινο αυτό «διαμαντάκι», η συγκεκριμένη μάσκα ομορφιάς μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στην κουρασμένη όψη του προσώπου σου.

Ο λόγος; Μπορούν να ελαττώσουν το πρήξιμο της περιοχής των ματιών αλλά και να ανοίξουν το χρώμα του δέρματος, απαλλάσσοντας μας από τη μαυρίλα που μας στερεί τη φυσική μας λάμψη.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ματσάκι μαϊντανό.

Και η εκτέλεση;

Σε ένα γυάλινο μπολ, ρίξε τον μαϊντανό σου σε κομματάκια και πολτοποίησε τα με ένα μεγάλο κουτάλι μέχρι να δεις να βγαίνει όλος ο χυμός τους. Πρόσθεσε μία κουταλιά της σούπας ζεστό (όχι καυτό, διότι καταστρέφει τα συστατικά του μαϊντανού) νερό και ανακάτεψε.

Η μάσκα σου είναι πανέτοιμη.

Έπειτα, με τη βοήθεια δύο κομματιών βαμβάκι στο σχήμα των κύκλων σου, φέρε το μείγμα σε επαφή με την περιοχή των ματιών και άστο να δράσει για 15 λεπτάκια.

Αυτή η συνταγή μπήκε σίγουρα στα αγαπημένα μας!