Λευκά δόντια με φυσικό τρόπο: Τα πάμφθηνα υλικά που θα γίνουν ο νέος σου σύμμαχος

12.07.2018
Λευκά δόντια με φυσικό τρόπο: Τα πάμφθηνα υλικά που θα γίνουν ο νέος σου σύμμαχος
Τι καλύτερο από ένα αστραφτερό χαμόγελο που θα αναδείξει τέλεια το κατακόκκινο κραγιόν σου;

Δεν είναι άγνωστο πως το μεγαλύτερο πρόβλημα των γυναικών που αγαπούν το κόκκινο χρώμα στα χείλη τους είναι το γεγονός πως πίσω από αυτό τα δόντια τους φαίνονται σαφώς λιγότερο λευκά από ό,τι θα φαίνονταν με ένα πιο «ήπιο» χρώμα.

Ο καφές, το τσιγάρο, τα αναψυκτικά και πολλά αλκοολούχα στερούν από τα δόντια μας το λευκό χρώμα που όλοι αγαπάμε. Τα σκούρα στίγματα κολλούν για τα καλά στην επιφάνεια των δοντιών μας, με αποτέλεσμα αυτά να χάνουν μέρος της συνολικής τους αψεγάδιαστης εικόνας.

Φυσικά, το συχνό βούρτσισμα βοηθά πολύ στη διατήρηση του λευκού χρώματος, ωστόσο δεν είναι αρκετό για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για να χαιρόμαστε το αστραφτερό μας χαμόγελο χωρίς να μπούμε στη διαδικασία της λεύκανσης;

Η λύση είναι πιο απλή και πολύ πιο οικονομική από ό,τι πιστεύαμε.

Και μας τη δίνει η Catherine Zeta-Jones. Η χολιγουντιανή ηθοποιός με τους εκατομμύρια θαυμαστές έχει βρει τη «μαγική» συνταγή για λευκά δόντια και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να τη μοιραστεί μαζί μας.

Τι κάνει; Όπως έχει αποκαλύψει, συνηθίζει να φτιάχνει το δικό της, σπιτικό λευκαντικό δοντιών από υλικά που κοστίζουν ελάχιστα και είναι πανεύκολο να βρει κανείς ακόμα και στο μίνι μάρκετ της γειτονιάς του.

Διάβασε επίης: Να γιατί πρέπει να κανονίσεις διακοπές με τις φίλες σου χωρίς τύψεις για το σύντροφο σου

Σύμφωνα με την ίδια, για να καθαρίσεις λεκέδες και στίγματα από τα δόντια σου, αρκεί να αναμείξεις λιωμένες φράουλες με μαγειρική σόδα και να τρίψεις ελαφρώς το μείγμα στα δόντια σου!

Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, καθώς το μηλικό οξύ που περιέχουν οι φράουλες λειτουργεί ως φυσικό λευκαντικό και έχει την ιδιότητα να απομακρύνει ακόμα και τους δύσκολους λεκέδες του καφέ ή του κόκκινου κρασιού.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αν αποφασίσουμε να ακολουθήσουμε τη συγκεκριμένη beauty συμβουλή της Katherine θα πρέπει να είμαστε προσεκτικές.

Πολύ προσεκτικές για την ακρίβεια, όσον αφορά στη συχνότητα της εφαρμογής του εν λόγω tip, καθώς το τελευταίο που θα θέλαμε είναι να καταστρέψουμε το σμάλτο των δοντιών μας.