Το μοναδικό προϊόν που επιβάλλεται να εφαρμόζεις στην επιδερμίδα του προσώπου σου καθημερινά (χωρίς καμία εξαίρεση)

26.04.2018
Το μοναδικό προϊόν που επιβάλλεται να εφαρμόζεις στην επιδερμίδα του προσώπου σου καθημερινά (χωρίς καμία εξαίρεση)
Το δέρμα του προσώπου μας είναι πολύ πιο ευαίσθητο από ό,τι τολμάμε να πιστέψουμε. Γι’ αυτό και η φροντίδα του θα πρέπει να παρθεί πολύ σοβαρά αν δεν θέλουμε να έρθουμε αντιμέτωπες με τα δυσάρεστα αποτελέσματα της φθοράς του.

Οι ενυδατικές κρέμες ημέρες και νύχτας, τα ευεργετικά λαδάκια και τα serums που μας εξασφαλίζουν την απαραίτητη φρεσκάδα, σήμερα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ομορφιά του δέρματός μας, δεν μπορούν όμως να μας εξασφαλίσουν την υγεία του.

Κάπου εδώ κατάλαβες πού το πάμε, σωστά; Ο καιρός έχει ήδη αρχίσει να ζεσταίνει πολύ, ενώ ο ήλιος θυμίζει ήδη την καλοκαιρινή version του. Τι πιο απαραίτητο λοιπόν, από την αντηλιακή κρέμα προσώπου την οποία δεν θα πρέπει να στερούμε από το δέρμα μας ούτε μία ημέρα;

Πρόκειται για ένα προϊόν που -τους καλοκαιρινούς ειδικά μήνες- δεν θα πρέπει να λείπει λεπτό από την τσάντα μας.

Πριν το make up, ενδείκνυται να φοράμε ικανοποιητική ποσότητα αντηλιακής κρέμας, την οποία, μάλιστα, επιβάλλεται να ανανεώνουμε συχνά ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ μας όταν είμαστε εκτεθειμένες στον ήλιο.

Και κάπου εδώ κάνουμε ένα βασικότατο λάθος: H αντηλιακή κρέμα δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι!

Η ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να κάνει την ίδια ζημιά στο δέρμα μας χειμώνα – καλοκαίρι, με ή χωρίς ζέστη. Αποτέλεσμα; Ξηρό, θαμπό δέρμα με εμφανή τα σημάδια του χρόνου. Γι’ αυτό και η αντηλιακή αποτελεί το μοναδικό προϊόν του νεσεσέρ μας, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ποτέ.

Βonus tip: Εφαρμόζουμε την αντηλιακή μας τόσο στην επιφάνεια του προσώπου μας όσο και στον λαιμό. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αμελούμε την προστασία της περιοχής του λαιμού, αν δεν θέλουμε να έρθουμε αντιμέτωπες με ταλαιπωρημένο δέρμα ή να δούμε τις πρώτες ρυτίδες να κάνουν την εμφάνισή τους…